Sorum var Emme sorunsali

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Emme sorunsali başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,241 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emme sorunsali
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Okyanusgülü

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Slm güzel anne adayları dün sezeryanla doğuma girdim biliyorsunuz ama benim bu yusufçuk beni emmiyo ya ağzına aliyo ama emmiyo mama vermek zorunda kaldım biberonda yiyo güzel yalanci emziyodu goturuyo ama anasını emmiyo normalmi bu durumu yaşayaniz varmı ne olur yardım edin ya çok üzülüyorum ağız sütü geliyo şeffaf ama
Canım daha çok küçük emme refleksi varsa emer senide tutar ama biberon kullanma sakin emme reddine sebep olur kaşıkla ver mamasını

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mamaya alistrmak kim ister ama onu aliyo vermesem aç nasıl tutayimn çocuğu
Kuzum aç tut demiyorum sadece biraz ağlasın mama için o zaman mecbur tutacak göğsünü şahsen ben Kayra da öyle yaptım sol göğsümğ tutmuyor diye ağlamasına rağmen hep sol gögğüsmü tutturmaya çalıştım en son kendi pes edip mecbur tuttu en azından biraz beklet çocuğu 2 3 saat aç bırak demiyorum ki 🤭🤭

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Canım daha çok küçük emme refleksi varsa emer senide tutar ama biberon kullanma sakin emme reddine sebep olur kaşıkla ver mamasını
Onuda denicem canım çay kasiylami vereyim demi biberonu bı aliyo zaten sorma kafayı yicem dünden beri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum aç tut demiyorum sadece biraz ağlasın mama için o zaman mecbur tutacak göğsünü şahsen ben Kayra da öyle yaptım sol göğsümğ tutmuyor diye ağlamasına rağmen hep sol gögğüsmü tutturmaya çalıştım en son kendi pes edip mecbur tuttu en azından biraz beklet çocuğu 2 3 saat aç bırak demiyorum ki 🤭🤭
Kız bacım senin için demedim onu genel konusdum yanlış anlama ve anlamayın:))))

Kız bacım senin için demedim onu genel konusdum yanlış anlama ve anlamayın:))))

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamam can cazim onuda denicem gerçi iki üç gün gelmez diyolar memeden süt bide sezeryan olanların gelmezmis
Kim dedi kız onu benim direk geldi bol bol sıcak su kompresi yap yada sıcak su torbası koy canım hemen iner ilk sıvı gibi gelir yakışıklı emdikçe süte döner

Slm güzel anne adayları dün sezeryanla doğuma girdim biliyorsunuz ama benim bu yusufçuk beni emmiyo ya ağzına aliyo ama emmiyo mama vermek zorunda kaldım biberonda yiyo güzel yalanci emziyodu goturuyo ama anasını emmiyo normalmi bu durumu yaşayaniz varmı ne olur yardım edin ya çok üzülüyorum ağız sütü geliyo şeffaf ama
Pes etme canım emecektir merak etme göğsünün siyah kısmının büyük çoğunluğu ağzına girsin tutar

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Pes etme canım emecektir merak etme göğsünün siyah kısmının büyük çoğunluğu ağzına girsin tutar
İnşallah canım dikisiliyim okadar zorlaniyorumki hem kendini hem beni yoruyo

Kim dedi kız onu benim direk geldi bol bol sıcak su kompresi yap yada sıcak su torbası koy canım hemen iner ilk sıvı gibi gelir yakışıklı emdikçe süte döner
Aman ne bileyim bacım her kafadan bi ses utude havlu ısıtıp koydu anacum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar