Sorum var Emme sorunsali

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Emme sorunsali başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,241 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emme sorunsali
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Okyanusgülü

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zorluyorum ama oturabiliyorum kuzum
Doktor duşa gir dedi mi balım duş da rahatlatır seni aslında ben çıkar çıkmaz doktor direk duş al dedi baya rahatlamıştım ben duşla. Bebeği emzirriken akıl vermek gibi olmasın kuzum tam dik otur hatta sırtına yastık al birde normal bebeği kucağına alınca çocuhun altıma yastık al emzirmem daha kolay olur tam kavrar o tutabilsin kafasını çekmesin diye elinle kafadını hafıf bir şekilde kavra birde böyle dene bakalım yanında yardımcı olabilecek biri var mı emzirirken

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne adayları dün sezeryanla doğuma girdim biliyorsunuz ama benim bu yusufçuk beni emmiyo ya ağzına aliyo ama emmiyo mama vermek zorunda kaldım biberonda yiyo güzel yalanci emziyodu goturuyo ama anasını emmiyo normalmi bu durumu yaşayaniz varmı ne olur yardım edin ya çok üzülüyorum ağız sütü geliyo şeffaf ama
Agiz sutu bebek icin cok onemli cnm mutlaka emzir onu

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne adayları dün sezeryanla doğuma girdim biliyorsunuz ama benim bu yusufçuk beni emmiyo ya ağzına aliyo ama emmiyo mama vermek zorunda kaldım biberonda yiyo güzel yalanci emziyodu goturuyo ama anasını emmiyo normalmi bu durumu yaşayaniz varmı ne olur yardım edin ya çok üzülüyorum ağız sütü geliyo şeffaf ama
canımsın ya keske biberon vermeseydim şimdi mememi tutamaz yoksa biraz yardım al hemşireler var normalde hastanede bana gelip gösterdiler nasil emzirecegimi sende doğum yaptığın hastaneye gidip tekrar yardım istesen onlar güzel gösteriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Agiz sutu bebek icin cok onemli cnm mutlaka emzir onu
aynen sarılık olmasinada engel olur

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Biberon verme sakın anneyi emsin bekletin olmadı sağ sütü şırınga ile ver yoksa bidaha almaz memeyi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar