Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende avent kullanıyorum canım çok memnunum ama yeni geçtik ona 3 ay olana kadar bir emzik vardı 0-2 aya özel bir emzik bulursan ondan al küçük ya 0-6 alma zaten ağızları minicik yavruların
Bende avent kullanıyorum canım çok memnunum ama yeni geçtik ona 3 ay olana kadar bir emzik vardı 0-2 aya özel bir emzik bulursan ondan al küçük ya 0-6 alma zaten ağızları minicik yavruların
Biz ilk gün nuk emzik verdik tuttu canım. Bağımlı oldu emziğe evde bulamadık bi gün uyumadı onsuz wee aldım yedek onu da tuttu çok şükür emzik büyük kolaylık uykuya damlasını kolaylaştırıyor. Ablamın yeni bebişe wee verdik tutmadı başka çeşit 2 emzik daha denedik tutmuyor kerata
Aleykümselam kuzum aventin göğüs ucuna benzer var ondan alabilirsin
Ama her bebek her emziği tutmuyor sen gider en iyisini alırsın tutsun diye ama o tutmaz gider bakkal emzigini tutar haberin olsun canım
Ben emzik aldım ağzına sokunca öğüruyor ne yapmam lazım yaa acaba damaklı emzik mi daha iyi yoksa düz emzik mi ne alsam emer off çünkü gündüz hiç uyumuyor sürekli yanında olmamı istiyor