Bu konuda başlık açacaktım denk gelmesi iyi oldu doğumdan 4 ay geçti hala regl olmadım patlayacak gibi hissediyorum zaten sezeryan şişliğini zor atıyoruz regl olamamak çok kötüü
4 aylık bebeğim var arkadaşlar. Hamilelik şüphem var. Henüz adet olmadım.. korkuyorum da. Aranızda benim gibi olan var mi hamile kalanlar nasıl belirtiler gösterdi?
Canım 4 aydır hiç adet olmadıysan daha korkma adet olmadan hamile kalmazsın. Süt koruyor dedikleri o oluyor adet olmuyorsun belli bi süre. Yine de bi test yap istersen için rahat etsin
4 aylık bebeğim var arkadaşlar. Hamilelik şüphem var. Henüz adet olmadım.. korkuyorum da. Aranızda benim gibi olan var mi hamile kalanlar nasıl belirtiler gösterdi?
Benim 8 aylık bebeğim vardı hamile olduğumu öğrendim. Hiç bir belirti yoktu günüm gecikmişti test yaptım pozitif çıktı. Şuan 37+3 haftalık oldu doğuma az kaldı.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide şöyle bişey var bi doğum yaptıktan sonra 2.sine hamile kalmak çok kolay oluyor. Normal yollarla korunuyorduk ona rağmen hamile kaldım. Bu 2.side doğsun artık bir önlem almam lazım. Başıma geldi korkarım artık.
Bide şöyle bişey var bi doğum yaptıktan sonra 2.sine hamile kalmak çok kolay oluyor. Normal yollarla korunuyorduk ona rağmen hamile kaldım. Bu 2.side doğsun artık bir önlem almam lazım. Başıma geldi korkarım artık.
Bende senle aynı durumdayim canım bebeğim 9aylikken hamile kaldım şu an 34haftalik hamileyim biraz zorlanicaz Allah yardımcımz olsun nasıp bundan sonra bi önlem alırız inşallah
Canım 4 aydır hiç adet olmadıysan daha korkma adet olmadan hamile kalmazsın. Süt koruyor dedikleri o oluyor adet olmuyorsun belli bi süre. Yine de bi test yap istersen için rahat etsin
Süt korumaz asla buna inanma ben dogumdan bir hafta sonra adetim kesilmisti ve 4 ay görmedim esim korunuyordu ve hamile kaldim oglumla kizimin arasi 14 ay