Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş
Bu nasıl Bi düşüncesizlik böyle ya. 2 tane çocugun var bide. Ben olsam asla kabul etmezdim oglu covitli bide. Eşinin müdahale, etmesi gerekiyor. Saglıklailgili Bi konu kusurabakmasınlar bunda alıncak Bi durum yok. Benim görümcem saglıkçı şuan çogu kişi taşıyıcı diyor. Belirti olmayan kişilerde bile covit çıkıyormuş. Eşine de çok şaşırdım. Bidaha Bi konuş bence eşinle saglık konusu sonuç olarak 2tane çocugun var.
Bu nasıl Bi düşüncesizlik böyle ya. 2 tane çocugun var bide. Ben olsam asla kabul etmezdim oglu covitli bide. Eşinin müdahale, etmesi gerekiyor. Saglıklailgili Bi konu kusurabakmasınlar bunda alıncak Bi durum yok. Benim görümcem saglıkçı şuan çogu kişi taşıyıcı diyor. Belirti olmayan kişilerde bile covit çıkıyormuş. Eşine de çok şaşırdım. Bidaha Bi konuş bence eşinle saglık konusu sonuç olarak 2tane çocugun var.
Ara ara giriyor çıkıyor teyzesi ama varya benimki cok memeci ya emzik almiyor alinca sinirleniyor surekli memede emiyor emmesi bitince kafasini mememe dayiyor oyle uyumak istyor cok yorucu oluyor ama.cok da hosuma gidiyor ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ara ara giriyor çıkıyor teyzesi ama varya benimki cok memeci ya emzik almiyor alinca sinirleniyor surekli memede emiyor emmesi bitince kafasini mememe dayiyor oyle uyumak istyor cok yorucu oluyor ama.cok da hosuma gidiyor ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Pazar gun gelecek olanlar kaynatamgil sanirim altin takacak kuzum bakalm
Bende doğuma yakın aynı böyle yapacam pcr testini gösteren gelsin eve diye diğer türlü kimseyi kabul etmiyorum eşime dedim her yerden paylaşırız çocuk görmeye gelen pcr testini ilk atsın öyle gelsin diye bakalım ne olacak
O mikron varyantı pcr testlerle cıkmıyo canım bilgin olsun. Kan ve ayrıntılı ciğerde cıkıyo. E millette senin için bu testleri yaptırmayacagına göre gelmesin kimse daha ii bence millet düşünecek şimdi sen test isteyince sanki kraliçe 10.elizabetimi görmeye gidioz die