Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm kızlar dün hastaneye kontrole gittim 37+3 hamileyim kasıklarımda ağrı vardı idrarda enfeksiyon çıktı fitil verdi dün gece yaptım ama zorladım sabaha kadar da kalkmadım sabah lavobaya çıktığımda fitil erimemişdi lavobaya düştü şimdi hala kasıklarım ağrıyo bebeğe de geçermi yada siz bu durumda naptınız acaba
Slm kızlar dün hastaneye kontrole gittim 37+3 hamileyim kasıklarımda ağrı vardı idrarda enfeksiyon çıktı fitil verdi dün gece yaptım ama zorladım sabaha kadar da kalkmadım sabah lavobaya çıktığımda fitil erimemişdi lavobaya düştü şimdi hala kasıklarım ağrıyo bebeğe de geçermi yada siz bu durumda naptınız acaba
Canım karpuz ye iltihaba birebir hem bebeğe kilo aldırıyor dış ve diş eti gelişimini sağlıyor hemde karnındaki mikropları iltihabı çok güzel temizliyor. Su olduğu için su istediginide karşılıyor. Karpuz ye bol bol