Sorum var Erkek ismi 👶🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rms3535 tarafından oluşturulan Erkek ismi 👶🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,190 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek ismi 👶🏻
Konbuyu başlatan rms3535
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ahaa buda çılgın bedişe gitti 😅😅😅😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız o nemek kayranin yanindaki🤔🤔
Ayyy öyle deme bizim zamanımızda internet yoktu anca TV 😅 kartpostallarını alıp dolabımıza yapıştırırdık dergilerden resimleri posterleri çıkardı hepimiz hayrandık 1. Oktay 2. Memoli 😍😂 Ama Memoli Zeynoya yamuk yaptı ondan onu sildim 😂😂😂

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Ayyy öyle deme bizim zamanımızda internet yoktu anca TV 😅 kartpostallarını alıp dolabımıza yapıştırırdık dergilerden resimleri posterleri çıkardı hepimiz hayrandık 1. Oktay 2. Memoli 😍😂 Ama Memoli Zeynoya yamuk yaptı ondan onu sildim 😂😂😂
Allah seni hazalll yaa😅😅😅😅😅

Yani Kayra ismi hem kız hem erkek çocuğa veriliyor demek birtanem 😂😂
Anladım cnm😅
Kizzzzz maşallah minik prenses 32 haftalık olmuş🥲🥲🤗💕👼Sağlıcakla gelsin inşallah 👼💕🤗🤎💫

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah seni hazalll yaa😅😅😅😅😅

Anladım cnm😅
Kizzzzz maşallah minik prenses 32 haftalık olmuş🥲🥲🤗💕👼Sağlıcakla gelsin inşallah 👼💕🤗🤎💫
Çok sağol teyzesi Allah razı olsun 🙏🏻. Cemi cümlemizin ki sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻. Ankara yokundayım kız otobüste şuan istanbuldayım . Aşırı sancım var 😂😂. Karnımd ki dönmeye çalışıyor hissediyorum

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Çok sağol teyzesi Allah razı olsun 🙏🏻. Cemi cümlemizin ki sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻. Ankara yokundayım kız otobüste şuan istanbuldayım . Aşırı sancım var 😂😂. Karnımd ki dönmeye çalışıyor hissediyorum
Hayırdır kız napmaya gidiyon
İstanbula...
Maşallah yaa yerim onu bennn😘😘👼💕Bu arada neden sancın var otobüs fazla mı hareket etti acaba ondanda olabilir çünkü

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yo
Hayırdır kız napmaya gidiyon
İstanbula...
Maşallah yaa yerim onu bennn😘😘👼💕Bu arada neden sancın var otobüs fazla mı hareket etti acaba ondanda olabilir çünkü
Yok yok sancılarım ağrılarım oluyor ya annem de beni almaya geldi onunla dönüyoruz şimdi . Ankara’ya doğru gidiyoruz. Bebek de karnımda yeniden döndü sanırım 😂😂. Çünkü sabahtan beri ağrım vardı ayakları normalde solumdaydı şuan sağımda 🥺😂

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Yo

Yok yok sancılarım ağrılarım oluyor ya annem de beni almaya geldi onunla dönüyoruz şimdi . Ankara’ya doğru gidiyoruz. Bebek de karnımda yeniden döndü sanırım 😂😂. Çünkü sabahtan beri ağrım vardı ayakları normalde solumdaydı şuan sağımda 🥺😂
He iyi cnm annenleremi gittin yoksa Beraber sana mı geçtiniz

Tüm sayfalar yüklendi.