Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil şifalar diliyorum kuzunuza inşallah ennn kısa zamanda evinizin neşesine kavuşursunuz..Allahim tüm bebeklerin çocukların hastaların yardımcısı olsun
Acil şifalar diliyorum kuzunuza inşallah ennn kısa zamanda evinizin neşesine kavuşursunuz..Allahim tüm bebeklerin çocukların hastaların yardımcısı olsun
Ne yapsan ne etsen bazen insanlar seni dislar hatta bundan keyifte alirlar.. benimde başıma benzer şeyler geldi üstelik isyerlerinde bile bu tip dislamalar oluyor..benim fikrime gore hicbirsey sebepsiz degildir..bu samimiyetsizligin temelinde karsi tarafin sizde olan ama onlarda olmayan bir şeye duyduklari tahamulsuzluk olabilir. Bu şey bazen ozguvenindir yada güzellik,fizik olabilir. bazen şans bazen sahip oldugun ailen, bazende egitim durumundur..
Neyi kafaya takip kiskanildigini cozmeye uğraşma burda denilen gibi sende ayni seviyeyi koru ekstra adim atma. Ve esine de annemleri sevmiyosun dedirtme cunku koz veriyorsun.notr oldugunu düşünsün. Eminim ki o samimiyetsiz insanlar senin gizli hayranlarin
Sen illaki kendini kabullendirmek zorunda değilsin ki canım. Eşinle mutlu musun o önemli. Diğerleriyle karşılaşmak zorunda kalırsan da tabiri caizse burnundan kıl aldırma sende yapman gerekeni yap o da eşin için. mesafeli dur yani. Niye kendini bu kadar yıpratıyorsun. DEĞMEZ canım sen yuvanın huzuruna bak gerisi boş
Sen illaki kendini kabullendirmek zorunda değilsin ki canım. Eşinle mutlu musun o önemli. Diğerleriyle karşılaşmak zorunda kalırsan da tabiri caizse burnundan kıl aldırma sende yapman gerekeni yap o da eşin için. mesafeli dur yani. Niye kendini bu kadar yıpratıyorsun. DEĞMEZ canım sen yuvanın huzuruna bak gerisi boş
Aminnn inşallah Allah razı olsun , ne güzel demişsiniz, gerçekten evimin hayatımın neşesi, hayatimin anlami ,herseyim o benim ,kalbim Allah herkesin yavrusunu korusun ,sağlıkla mutlulukla uzun ömürler versin inşallah
Selamun Aleyküm Kızlar Burayı Takip Ediyorum Konum Yukarıda Gebelikle Alakalı Değil Eşinizin Ailesiyle Aranız Nasıl Lütfen Yardımcı Olurmusunuz Çok Değişik İnsanlar Bıktım Artık Bunlardan Ben Ya Samimiyetsiz Hepsi Siz Nasıl Anlaşıyorsunuz