Arkdslar dün ikinci kez kurtaj oldum eşim 2019 da varikosel ameliyatı oldu ama çok bir ilerleme yok heralde ikinci kez düşük yaptığıma göre bu durumu yaşayan önerisi olan varmı
Keçiboynuzu pekmezi tüketsin sonra bi sperm testi yaptırın. Benim eşime de öyle söylemişti doktor L carnitin ve pekmez tüketti ben de yedim hatta pekmezden şimdi 26 haftalık hamileyim. Bir de moralinizi yüksek tutun ümitsiz olmayın en çok bu etkiliyo gerçekten.
Arkdslar dün ikinci kez kurtaj oldum eşim 2019 da varikosel ameliyatı oldu ama çok bir ilerleme yok heralde ikinci kez düşük yaptığıma göre bu durumu yaşayan önerisi olan varmı
İncir tuketsin bol bol. Varikosel benim eşimde de var 2. Gebeliğim su an düşük ya da problemli bir gebeliğim hiç olmadı. Varikoselin düşükle alakası var ki bilmiyorum. Ama sperm kalitesi ile alakası olabilir, bunun içinde dediğin hibi incir sperm kalitesini %100 artırıyor.