Eşime karşı çok soğudum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Eşime karşı çok soğudum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,079 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eşime karşı çok soğudum
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Şu an seviyor mu çocuğunu
Arayıp sormuyor bile hem daha dogum yapmadim bile Anlaşmalı boşanma olucak mis kendisine dilekçeyi daha vermemis çocuğun nafaoasinida odiycekmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir yıl evli on ay durdun adam yanlizligi istiyor ilginç bir vakka psikiyatrise götür eşini hiç duymadım böyle bisey
Ayrıyız nasıl getireyim hem hastanelerinde sevmiyor evlendimden beridir hiç hastaneye gittini bile görmedim onun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arayıp sormuyor bile hem daha dogum yapmadim bile Anlaşmalı boşanma olucak mis kendisine dilekçeyi daha vermemis çocuğun nafaoasinida odiycekmis

Ayrıyız nasıl getireyim hem hastanelerinde sevmiyor evlendimden beridir hiç hastaneye gittini bile görmedim onun
Yazık böyle erkeklere aslında acıyorum böylelerine çünkü çok cahiller ama merak etme aklı başına gelicek birgün

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz
Canım yanlış anlamazsan bir doktora gitse ya eşin kabul etsin etmesin bence normal bir durum değil ani sinir babam da çok sinirliydi şeker hastasıymış meğer ve sinir magnezyum eksikliği kaynaklı da olabilir dedi doktor ilaç kullandı perhiz yaptı şeker normale döndü babam pamuk hallerine geri döndğ şükürler olsun psikolojik destek de gerekiyorsa alsın yazık yavrucağa öyle büyümesini istemiyorsun anlattığın kadarıyla eşin de istemez bir konuş bakalım ne diyecek doktor meselesini

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank

Aman bırak ömür geçmiş böyle insanlarla valla yaslanirsin ben çok pişmanım keşke senin gibiyken bosansaydim o adamı yıllarca çekersin sonunda kanser olursun herşeyde bir hayır vardır Allah sana daha güzel kapılar acsin

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım yanlış anlamazsan bir doktora gitse ya eşin kabul etsin etmesin bence normal bir durum değil ani sinir babam da çok sinirliydi şeker hastasıymış meğer ve sinir magnezyum eksikliği kaynaklı da olabilir dedi doktor ilaç kullandı perhiz yaptı şeker normale döndü babam pamuk hallerine geri döndğ şükürler olsun psikolojik destek de gerekiyorsa alsın yazık yavrucağa öyle büyümesini istemiyorsun anlattığın kadarıyla eşin de istemez bir konuş bakalım ne diyecek doktor meselesini
Dedim canm bir terapiste git diye kabul etti bakalm inş

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Aman bırak ömür geçmiş böyle insanlarla valla yaslanirsin ben çok pişmanım keşke senin gibiyken bosansaydim o adamı yıllarca çekersin sonunda kanser olursun herşeyde bir hayır vardır Allah sana daha güzel kapılar acsin
Kimseye güvenim diye birsey kalmadi ki bende yeni kapı acilacaginida sanmıyorum iyi geceler ablam

Tüm sayfalar yüklendi.