Kızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz