Eşime karşı çok soğudum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Eşime karşı çok soğudum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,079 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eşime karşı çok soğudum
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Tamara💎

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz
Bak canım öyle soğuma falan deyib kendini eşinden uzaklaştırma. Her kesin iyi ve kötü huyları vardır. Emin ol sen de kusursuz değilsindir. Soğumak yerine şöyle düşün. O anlamsızca sinirlendiğinde onun iyi taraflarını aklına getir ve de ki bu huyu kurban olsun iyilerine. Değişmesini istiyorsan da günlerle oturub anlatsan değişmez erkek beyni çünkü. Ama aynısını yaparsan anlar. Onun gibi yap bi süre. Emin ol farklılık hiss edeceksin. Yine söylüyorum her kesin iyi ve kötü huyları vardır. Gül gibi yuvana küçük sebepten soğukluk girmesin🌸 Allah tez zamanda sorununu sular gibi aydınlatsın🙏🏻

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bak canım öyle soğuma falan deyib kendini eşinden uzaklaştırma. Her kesin iyi ve kötü huyları vardır. Emin ol sen de kusursuz değilsindir. Soğumak yerine şöyle düşün. O anlamsızca sinirlendiğinde onun iyi taraflarını aklına getir ve de ki bu huyu kurban olsun iyilerine. Değişmesini istiyorsan da günlerle oturub anlatsan değişmez erkek beyni çünkü. Ama aynısını yaparsan anlar. Onun gibi yap bi süre. Emin ol farklılık hiss edeceksin. Yine söylüyorum her kesin iyi ve kötü huyları vardır. Gül gibi yuvana küçük sebepten soğukluk girmesin🌸 Allah tez zamanda sorununu sular gibi aydınlatsın🙏🏻
Amin cnm inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bilemiyorum artık her şey hepte benim tersine gidiyor
Bu kadar ümitsizliğe kapılma daha gençsin maşallah çokta güzel duruyorsun. Aslında bilmem bilir misin bir söz vardır hayır gibi görünen her şeyde bir şer , şer gibi görünen her şey de hayır vardır diye belki eşini bırakıp gitmen şer gibi görünen bir hayırdır senin için . Bunu Allahtan başka kimse bilemez

Tüm sayfalar yüklendi.