Eşimin arkadaşı sevmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Eşimin arkadaşı sevmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,647 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin arkadaşı sevmiyorum
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lale su

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Yapıyorum ama geçmişte iyilikleri varmış atamazmis bnm koca öfkeli sınırlı cnm sinirli iken herşey diyo affet ama yatağa girmek bile istemiyorum filan sonra aramız iyi oluncada sen üzül diye öle dedim diyo
Benim eşimde öyle derdi Allaha şükür 2 yıldır düzeldi bu hale gelmesi 5 yılımı aldı

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
yapıyorum kuzum güçlüyüz annesini askida iyi oyyy kurban olurum ona bn onu cok seviyorum bna güç veren o atan

Öküz kuzum bu annem biliyo işte diğerleri ise keyfinde umrunda deil haberleri yok duysalarda açık arar laf ederler eskidendi kuzum akrabalık bu canı bı koca işte keşke olsa babasız olunca ediyo iste
Sessiz kalındıkça şiddeti artıcak. Aynı şeyleri arkadaşım yaşadı zaman geçtikçe şiddet arttı. Oda kendini odalara kapatıyordu. En sonunda yedigi dayaktan sonra erken dogum yaptı. Direk eşine boşanma davası açtı ayrıldı. İnşallah senin eşin kendine gelir Allahım akıl fikir versin inşallah.

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Sessiz kalındıkça şiddeti artıcak. Aynı şeyleri arkadaşım yaşadı zaman geçtikçe şiddet arttı. Oda kendini odalara kapatıyordu. En sonunda yedigi dayaktan sonra erken dogum yaptı. Direk eşine boşanma davası açtı ayrıldı. İnşallah senin eşin kendine gelir Allahım akıl fikir versin inşallah.
Amin cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar