Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benım eşimde ırakdaydı eskı den askerdi orada bile kavga ederdik ama inanın değmiyor yoklukları daha cok koyar insana hep ağladık ama zamanla mı düzelir yoksa duaylamı bilemedim psikiyatrıye görünmekte fayda var bir tarafın
Söyle düşündüm hep sevseydi arardı isteseydi arardı daha yeni evliydik 6 ay olmuştu. Bunun 4 Irak'ta 1ay Suriye'de geçirdi Biray birlikte kaldık ne balayı yaptık ne düğün nede başka birşey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Söyle düşündüm hep sevseydi arardı isteseydi arardı daha yeni evliydik 6 ay olmuştu. Bunun 4 Irak'ta 1ay Suriye'de geçirdi Biray birlikte kaldık ne balayı yaptık ne düğün nede başka birşey
Tabiki çok seviyorum 4 yıl bekledik aileler istemedi ikna etmeye uğraştık okadar
Tabiki çok seviyorum 4 yıl bekledik aileler istemedi ikna etmeye uğraştık okadar
Ya oda aynı şeyi sizin için düşünüyorsa az çekmemişsiniz kavuşmak için çok kıymetli olması lazım birlikteliğin bişeyde yaşamamışsınız birlikte çok zamanda geçirmemişsiniz neden bu hale geldi ki
Ya oda aynı şeyi sizin için düşünüyorsa az çekmemişsiniz kavuşmak için çok kıymetli olması lazım birlikteliğin bişeyde yaşamamışsınız birlikte çok zamanda geçirmemişsiniz neden bu hale geldi ki
Ya oda aynı şeyi sizin için düşünüyorsa az çekmemişsiniz kavuşmak için çok kıymetli olması lazım birlikteliğin bişeyde yaşamamışsınız birlikte çok zamanda geçirmemişsiniz neden bu hale geldi
Evet oda bana öyle söyledi o arıyordu ben bakmiyordum ablaları sağolsun sürekli sacmaladilar birde kıskançlık yüzünden tartıştık tokat atmıştım soğudu benden
Ya oda aynı şeyi sizin için düşünüyorsa az çekmemişsiniz kavuşmak için çok kıymetli olması lazım birlikteliğin bişeyde yaşamamışsınız birlikte çok zamanda geçirmemişsiniz neden bu hale geldi
Biraz öyle aynı evde kalmak birbirine alışmak farklı birşey 5 yıl ciksanda aynı eve girince farklı oluyor
Evet oda bana öyle söyledi o arıyordu ben bakmiyordum
Evet oda bana öyle söyledi o arıyordu ben bakmiyordum
Evet oda bana öyle söyledi o arıyordu ben bakmiyordum ablaları sağolsun sürekli sacmaladilar birde kıskançlık yüzünden tartıştık tokat atmıştım soğudu benden
Sizinki sevgisizlik ilgisizlik degil biraz çekişmeli halen sevgililk psikolojisi benim dediğim olsun benim borum ötsün davası şimdi emin oldum çok fazla zaman geçirmediginiz içinde inada bindirmiş gidiyorsun ama o yapıyorsa da sen artık yapma bebeğini düşün bişeyleri paylaşıp mutlu olmak varken inada bindirme