Eşimin vordum duymadığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen asel tarafından oluşturulan Eşimin vordum duymadığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,865 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin vordum duymadığı
Konbuyu başlatan Ahsen asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ömerali👨👩👧👦 ecrin

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Nerde yemin ederim 10 sene evliyim 7 ev değiştim artk bıktım bu cocuklarlar perişan oldum kaplumbag gibi evim sırtımda hep nereye kadar gene arıyım pazar gününe kadar toparlan tasiniyoruz diye sanki çok kolay 5 cocukla inanin çıldıracak gibiyim kafasi neyi estiyse
Rabbim kolaylık versin inşaAllah sana canım neden bu kader sinir stres yapıyorsun kendine yazık değil mi sana ailenle paylaş bunları birileri artık haddini bildirsin hayat böyle olur mu 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay ama değilmi yani dünden beri okuyorum adam tam dayaklık alacan eline kızılcık sopasını yapıştırıcan çatır çatır
Aynen vallahi bende üzülüyorum böyle okuyunca yazık günah Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi inşaAllah hidayet akıl fikir versin kimsenin yuvasında huzursuzluk olmasın çok zor böyle olmaz ömür geçmez aile bu şekilde olunmaz çok yazık ediyor ama farkında değil inşaAllah en kısa zamanda kendine gelir eşininde çocuklarınında hakkına giriyor bu şekilde

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ahaaaaa ruh ikizim geldi yargı dağıtıcak şimdi
Yargılar boşa bu adama bu kızın ömrünü yiyor

Şeytan diyor al başını git 5 çocuğum var ona yanıyorum sabah gider Akşam gelir kendi işi ona sorsam akşama kadar çalışıyorum der anca geziyor anca geziyor bir şey lazım oldu mu çocuklar rahatsız oldu mu işim var der Dükkanı arıyorum gitmiş kaynanam da çay içmeye gel de delirme
Bole adamlar kariyida bırakmaz rahat vermez ki bacım git sen tövbe tövbe aklımdan geçenleri bir bilseniz vallahi sinir ediyor bu adam beni akşam eşimle konuştum dedim benden gizli bişey alıp yapionmu lan die askim sen yedin kafayi mumkunmu ole bisey maas kartim kredi kartim herseyim sende ben parayi senden istiom farkindamisin di o dedim doğru yinede adımlarını dikkatli at vallahi kaydiri veririm ayağının altındaki toprağı dedim kime kiz din sen aşkım di o bana😂😂😂😉😂😂😉

Son düzenleme:

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Yargılar boşa bu adama bu kızın ömrünü yiyor

Bole adamlar kariyida bırakmaz rahat vermez ki bacım git sen tövbe tövbe aklımdan geçenleri bir bilseniz vallahi sinir ediyor bu adam beni akşam eşimle konuştum dedim benden gizli bişey alıp yapionmu lan die askim sen yedin kafayi mumkunmu ole bisey maas kartim kredi kartim herseyim sende ben parayi senden istiom farkindamisin di o dedim doğru yinede adımlarını dikkatli at vallahi kaydiri veririm ayağının altındaki toprağı dedim kime kiz din sen aşkım di o bana😂😂😂😉😂😂😉
Hahahaha kız adama niye sardın sen 😂😂 hahaha deli ya 😂😂

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Hahahaha kız adama niye sardın sen 😂😂 hahaha deli ya 😂😂
Bana ne oda erkek van daki ne ulasamiyoruz bari bunu bi yoklayim dedim bazılarıyla çok haşır neşir bu aralar

Bana ne oda erkek van daki ne ulasamiyoruz bari bunu bi yoklayim dedim bazılarıyla çok haşır neşir bu aralar
Bacilariyla

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank

Bacilariyla
Hahahaha benim eşimde dun eve bunnyfood getirmiş dedim bu nerden çıktı sabah gördüm bana diyoki sana aldım hadi lan dedim bana alsan eve gönderirsin nerden çıktı diyoki öteki karıya aldım tartışınca sana getirdim dedi niye atışınız dedim sakince parada anlaşamadık 110 lira istedi dedi 😂😂 10 lira yüzünden mi diyip 10 lira getirdim al git hadi içinde kalmasın dedim bana diyoki ya sen hiç üşenmezmisin 😂😂 dedim dalga geçme anlat işin doğrusunu dün bir adam sevfilisine almış gmtürmüş yoldayken ayrılmışlar adam çevirmeye girmiş demiş alın abi ben hayrını görmedim bizimkilere vermiş 😂😂 yaa dedim başkasının mutsuzluğunu evimize mi getirdin diyoki bana kadın sen bendne ne istiyorsun 😂😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Şeytan diyor al başını git 5 çocuğum var ona yanıyorum sabah gider Akşam gelir kendi işi ona sorsam akşama kadar çalışıyorum der anca geziyor anca geziyor bir şey lazım oldu mu çocuklar rahatsız oldu mu işim var der Dükkanı arıyorum gitmiş kaynanam da çay içmeye gel de delirme
Kınamak istemiyorum rabbim icimi biliyor öyle eş olmaz. Ama yinede Pis alışkanlıkları huyları yoksa yinede buna şükür de kuşum

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Hahahaha benim eşimde dun eve bunnyfood getirmiş dedim bu nerden çıktı sabah gördüm bana diyoki sana aldım hadi lan dedim bana alsan eve gönderirsin nerden çıktı diyoki öteki karıya aldım tartışınca sana getirdim dedi niye atışınız dedim sakince parada anlaşamadık 110 lira istedi dedi 😂😂 10 lira yüzünden mi diyip 10 lira getirdim al git hadi içinde kalmasın dedim bana diyoki ya sen hiç üşenmezmisin 😂😂 dedim dalga geçme anlat işin doğrusunu dün bir adam sevfilisine almış gmtürmüş yoldayken ayrılmışlar adam çevirmeye girmiş demiş alın abi ben hayrını görmedim bizimkilere vermiş 😂😂 yaa dedim başkasının mutsuzluğunu evimize mi getirdin diyoki bana kadın sen bendne ne istiyorsun 😂😂
Hahahhahahahahahahahhaha aynı biz iste

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allhım sana sabır versin cnm

Tüm sayfalar yüklendi.