Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nerde yemin ederim 10 sene evliyim 7 ev değiştim artk bıktım bu cocuklarlar perişan oldum kaplumbag gibi evim sırtımda hep nereye kadar gene arıyım pazar gününe kadar toparlan tasiniyoruz diye sanki çok kolay 5 cocukla inanin çıldıracak gibiyim kafasi neyi estiyse
Şeytan diyor al başını git 5 çocuğum var ona yanıyorum sabah gider Akşam gelir kendi işi ona sorsam akşama kadar çalışıyorum der anca geziyor anca geziyor bir şey lazım oldu mu çocuklar rahatsız oldu mu işim var der Dükkanı arıyorum gitmiş kaynanam da çay içmeye gel de delirme
La ilahe illallah sabirrrrrrrr ulan adam demeye dilim varmıyor artık cildirmaya az kaldı doktorum nerdeeeee kırarım herşeyi kafasında taşısın evi kendi başına ben giderim an ama sonra yerleştirdiği eve gider ona yerlestiririm
Vallah keyiften bitliste oturuyordum kendi evimdi kendime yaptım kendi evimde 2 sene oturmadım işini vana getirdi bende geldim geldiğimden beri ordan oraya sörükleniyorm kiralarda söründüm
Vallah keyiften bitliste oturuyordum kendi evimdi kendime yaptım kendi evimde 2 sene oturmadım işini vana getirdi bende geldim geldiğimden beri ordan oraya sörükleniyorm kiralarda söründüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
allah yardım etsin bu kadarida resmen eziyet keyif icin ev değiştirilir mi yaaa vur kafasına odunu... bende 3 yılda 3 ev değiştim 2 çocukla 4 ay önce ev değiştirdim allahım ne kadar zorlandım hamile halimle aile akrabada yok eşimle beraber toparlandik taşındık kiracılık zor vallahi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
allah yardım etsin bu kadarida resmen eziyet keyif icin ev değiştirilir mi yaaa vur kafasına odunu... bende 3 yılda 3 ev değiştim 2 çocukla 4 ay önce ev değiştirdim allahım ne kadar zorlandım hamile halimle aile akrabada yok eşimle beraber toparlandik taşındık kiracılık zor vallahi