Aldatan adamın en büyük sözü sanırım onunla konuşuyorum Diye seni sevmiyor değilim ya. Eee tamam o zaman sende eşini seviyorsun başkasıyla da konuşma özgürlüğün var o zaman eşinin mantığı ile. Burada kadına küfür etmek ne kadar mantıklı bilmiyorum tek suç kdının değil. Belki eşin onu yoldan dönderdi . Bunu bilmeden hemcinsine küfür etme derim hoş onunda evli bir adamla konuşması normal değil? Peki ne kadar eminsin berabwr olmadıklarına ? Seninle evlenmeden önce bir cinsek birliktelikler olmuş anladığım kadar ile senden sonra konuşma olmuş , sen yakalandığın halde yapmayacağım deyip yeniden yapma olmuş sırf o kadın için telefon numarası alması bu kadar şey varken kadınla yatmadığına ne kadar eminsin peki? Bu kadar şeye nasıl göz yumacaksın ? Bu düşüncelerle sence ne kadar sağlıklı bir evlilik olur ? Çocuklarına iyi davransa ne örnek bir baba , örnek bir eş olmadıktan sonra ? Sence o çocukların babası tarafından gördüğü ilgi mi önemli yoksa annesini aldatan pislik bir adam olması mı ? Sen sanıyor musun çocukların bunu görmüyor duymuyor ? Belki görüyorlar şuan idrak edemiyorlar ama ileride gördükleri şeyin ne olduğunu anlayacaklar. Bu çocukların psikolojisi bozmak ne kadar mantıklı? Olaya çocuklarım babalarını seviyor babası da onları seviyor mantığı ile bakma derim ? Olay babanın onları sevmesi değil örnek bir ailede evde büyümesi çünkü..Biliyormusunuz böyle söyleyeyim size. Onlar zaten kaç yıllardır komşular. Küçüklükden tanıyor onu. Nişanlandıgımızda eşimle sevgili deyildik abıamın kaynı . Eşim denilen adam o zamanlar o da boşanmış onunla yatıb kalkdıgı için binevi ondan ayırmak için evlendirmişler. Bende sonradan öyrendim . Ama nişanlıyken sevdik bir birimizi. Ama zaten 6 yıldır hep oni görüyoruz dip dipe evler düşünsenuze. İşte hal böyle olunca bizde büyük kavga etdik kaç ay konuşmadık ayrı yatdık o da ona işte yazmış felan başlamış işte 4 ay sonra öyrendim bitdiyini söylüyor bide bana ne diyor biliyonuzmu nolsun konuşdum onunla inla konuşmam seni sevmiyom demek deyilki. Ben çok yüklendim işte yoruldum derdini konuşuyomuş guya haspam. Ne bileyim boşanmak o kadar kolay olsaydı 1 dakka dyrmazdım zaten her gün o orospunun sesini duyub görüyom psikolojim bozuluyor. He bide ben kaynanamla oturuyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten ondan bi qram bişey istemiyorum ama çocuklar onu çok seviyor onlara ilgili baba.
Biliyorum zaten sevgi bitdi de kururum el vermiyor yapıcak diye. Yoksa umrumda olmaz çocuklatna baksın yeter. Ama ezilmek istemiyorum zaten söylüyirum her gün her defa yüzüne diyom şerefsizzsin diye.
Yo hayır 15 yıldır komşular
Ya inan hiç öyle bişeye inanmazdım önce oldu gutdi 3 çocugumuz var diyordum yapmaz beni seviyor felan ne de olsa orospu oldugunu biliyor da kendini öyle küçültmez diyordum ama hepten şerefsizmiş kaç defa yakaladım öyle konuştü yemin felan inanmadım bi gün namazda dua etdim bana ihanet ediyorsa öyreniyim kim diye yeminle 1 hafta dolmamış öyrendim. Allah beni seviyor ama napicam bilmiyorum
Biliyorum zaten sogudum. Naparsa yapsın şerefsiz. Umrumda diyil sevmediyimide biliyor. Bazen sıkılıyor üzülüyor bi defasında gpzleri doldu. Yalnış yapdım yeni sayfa açalım falan. Tabi ben inanmıyorum. Bu kadar şeyi görmemezlikden geldim ama yetdi
Tiktoku sildi yeni nuçarasını kırdı telfonunuda ben kırdım. O numarası da iş numarası onu da kaç yıllardı kullanıyor onu kıramaz. Zaten söyledim bi daha yakalarsam srni mahalleye rezil eder sonra giderim diye biliyor deliyim yaparım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten ondan bi qram bişey istemiyorum ama çocuklar onu çok seviyor onlara ilgili baba.
Biliyorum zaten sevgi bitdi de kururum el vermiyor yapıcak diye. Yoksa umrumda olmaz çocuklatna baksın yeter. Ama ezilmek istemiyorum zaten söylüyirum her gün her defa yüzüne diyom şerefsizzsin diye.
Yo hayır 15 yıldır komşular
Ya inan hiç öyle bişeye inanmazdım önce oldu gutdi 3 çocugumuz var diyordum yapmaz beni seviyor felan ne de olsa orospu oldugunu biliyor da kendini öyle küçültmez diyordum ama hepten şerefsizmiş kaç defa yakaladım öyle konuştü yemin felan inanmadım bi gün namazda dua etdim bana ihanet ediyorsa öyreniyim kim diye yeminle 1 hafta dolmamış öyrendim. Allah beni seviyor ama napicam bilmiyorum
Biliyorum zaten sogudum. Naparsa yapsın şerefsiz. Umrumda diyil sevmediyimide biliyor. Bazen sıkılıyor üzülüyor bi defasında gpzleri doldu. Yalnış yapdım yeni sayfa açalım falan. Tabi ben inanmıyorum. Bu kadar şeyi görmemezlikden geldim ama yetdi
Tiktoku sildi yeni nuçarasını kırdı telfonunuda ben kırdım. O numarası da iş numarası onu da kaç yıllardı kullanıyor onu kıramaz. Zaten söyledim bi daha yakalarsam srni mahalleye rezil eder sonra giderim diye biliyor deliyim yaparım.
Son düzenleme: