Eşinizin ihanetini aff etdinizmi??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Eşinizin ihanetini aff etdinizmi?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,940 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Eşinizin ihanetini aff etdinizmi??
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leylam19
Ya ben bu düşünceyi anlamıyorum beni asla yanlış anlama amacım yargılamak değil ama . Bu nasıl bir düşünce yapısı ben yatmazsam yine gider zaten adamın içinde var olay senin yatman yada yatmaman değil olay burada oh ben gideyim o kadınla konuşayım onunla da yatayım evde ki “karı” ne olsa benim gece koynıma giriyor, beni kaybetmeyş göze alamıyor, benim ağzımın içine bakıyor olması dava için illa para şart mı sen dilekçeni ver illaki kenarda altının filan vardır ver boşanma dilekçesini devlet sana mis gibi kendi avukat verr para ile tutamıyorsan devletin ücretsiz avukatından yararlanacaksın. Lütfen ya kendinizi bu kadar ucuz göremeye ne gerek var ağzınla diyorsun annemin evine gittim umrunda bile olmadı diye . Adam zaten senden geçmiş artık dışarıda da işimi gören olsun ev de de yatağımı ısıtan olsun mantığında ? Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek yani aslında bunun farkındasın ama kendine söyleyemiyordun adam senden vazgeçmiş zaten seni kaybetmeyi göze almış umrunda bile değilsin 🤦🏻‍♀️
Her şüyin farkındayım her şeyin. Bende vazgeçdim. Ama henüz bekliyom bir şey subut alayım o zaman son koyup rezil edicem.
Dava ac o zaman çekmek zorunda mısın kendine bu işkenceyi yaratma elinde ne varsa da al donuna kadar paran yoksa bile büro dan avukat işte ücretsiz verirler cnm aklınızı başınıza alın yarın birgün şiddet başlayacak onun yüzüne aynısını ailemden yaşayan var biliyorum bırakmayacak onu inanma yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah ağzına sağlık cnm ya anlamıyor bu arkadaş inanma istemiyor sanırım
Biliyprum bu kadar yılı vaz geçmediyse ondan yine vazgeçnicek biliyorum işte rezil edip gidicem. Şimdi yapsam subutsuz falan kınarlar beni subut toplayıb önce kızı rezil edicem sonra eşimi sonra gidicem evlatlarmıda alıcam

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum ben öi fevriyim eşim beni bir kere aldatacak illa yatması gerekmiyor ve ben buna çocuğum var diye göz yumacağım 🤦🏻‍♀️ bu kadar gurursuz olamıyorum ne yazık ki 🤦🏻‍♀️. Hayır arkadaşı da anlamıyorum nasıl seni aldatan biri ile sırf o kadına gidecek diye adamın koynuna girebilirsin 🤦🏻‍♀️ belki seninle beraber olduğu her gecenin sabahı o kadınla gülüp eğleniyor ? Belki arkandan konuşup senin adına gülüyorlar abi birazcık daha geniş kapsamlı düşünün ya
Sen gayet güzel düşünüyorsun cnm el alem ne der diye mi düşünüyor acaba tabikide rabbim kimsenin başına vermesin ama yani olması gereken o zaten ya işte ne bilim valla

Her şüyin farkındayım her şeyin. Bende vazgeçdim. Ama henüz bekliyom bir şey subut alayım o zaman son koyup rezil edicem.

Biliyprum bu kadar yılı vaz geçmediyse ondan yine vazgeçnicek biliyorum işte rezil edip gidicem. Şimdi yapsam subutsuz falan kınarlar beni subut toplayıb önce kızı rezil edicem sonra eşimi sonra gidicem evlatlarmıda alıcam
Canım sen dava açtıktan sonra hatları inceleniyor doküman lar çıkıyor yani mahkemeden önce onay alman lazım çünkü kişinin özel hayatına giriyorsun sende suçlu olma dikkat et

Waalh cnm ne diyim eşim beni aldatsa asla affetmem afetsen tekrar yapar ama senin düşüncen başka belki afetsen değişir eşin ama hepsi değil
Deyişiceyne inanmıyorum bi görseniz nasıl diller döküyor bana yeni sayfa açalım diyor salak. Bide benden şübheleniyor aldatıyorum diye
Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum ben öi fevriyim eşim beni bir kere aldatacak illa yatması gerekmiyor ve ben buna çocuğum var diye göz yumacağım 🤦🏻‍♀️ bu kadar gurursuz olamıyorum ne yazık ki 🤦🏻‍♀️. Hayır arkadaşı da anlamıyorum nasıl seni aldatan biri ile sırf o kadına gidecek diye adamın koynuna girebilirsin 🤦🏻‍♀️ belki seninle beraber olduğu her gecenin sabahı o kadınla gülüp eğleniyor ? Belki arkandan konuşup senin adına gülüyorlar abi birazcık daha geniş kapsamlı düşünün ya

Kaç kez affetmesi lazım peki ? Kaç kez affedip olayı kapatmış her seferinde daha beter yakalamış adam sırf kadınla konuşmak için hat almış ya 🤦🏻‍♀️
Evet numara ve eski bi telefon akıllı deyil. Ben söyledim ne için yeni telefon aldın iş için ilave iş için aldəm dedi sen deme onun içinmiş şerefsiz.
Sen gayet güzel düşünüyorsun cnm el alem ne der diye mi düşünüyor acaba tabikide rabbim kimsenin başına vermesin ama yani olması gereken o zaten ya işte ne bilim valla

Canım sen dava açtıktan sonra hatları inceleniyor doküman lar çıkıyor yani mahkemeden önce onay alman lazım çünkü kişinin özel hayatına giriyorsun sende suçlu olma dikkat et
İsbat etmesem üstü çıkar önce ailesi için her kes için isbat edeyimde görsünler sonra derler 1 kere yanlış oldu diye boşanıb çocukları kötü duruma sokma dediler şimdi yeniden isbat edib gözlerine soka soka rezil edip gedicem

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Subut ne demek . Bu süre zarfında o adamla beraberlik yaşama derim en azından sen onunla beraber olmayınca ne yapacağını yine görmüş olursun

Deyişiceyne inanmıyorum bi görseniz nasıl diller döküyor bana yeni sayfa açalım diyor salak. Bide benden şübheleniyor aldatıyorum diye

Evet numara ve eski bi telefon akıllı deyil. Ben söyledim ne için yeni telefon aldın iş için ilave iş için aldəm dedi sen deme onun içinmiş şerefsiz.

İsbat etmesem üstü çıkar önce ailesi için her kes için isbat edeyimde görsünler sonra derler 1 kere yanlış oldu diye boşanıb çocukları kötü duruma sokma dediler şimdi yeniden isbat edib gözlerine soka soka rezil edip gedicem
Hadi inşallah rabbim yardımcın olsun

Subu
Subut ne demek . Bu süre zarfında o adamla beraberlik yaşama derim en azından sen onunla beraber olmayınca ne yapacağını yine görmüş olursun

Subut delil demek delil arıyorum isbat etmeye her kese

Tamam aynen öyle yapıcam bakalım napicak. Zaten ondada söylicek bana böyle yapdın bende soudum gitdim falan salak şerefsizin önde gideni

Ne diyim cnm ben olsam asla.afetmmem

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Subu

Subut delil demek delil arıyorum isbat etmeye her kese

Tamam aynen öyle yapıcam bakalım napicak. Zaten ondada söylicek bana böyle yapdın bende soudum gitdim falan salak şerefsizin önde gideni
İnşallah en kısa sürede delil toplayıp ayrılırsın bu olay daha çirkin yerlere varmadan ne diyim .

Tüm sayfalar yüklendi.