Şaka mı o ya benden sen istiyorsun ne ya o senden ne istemiş? Senin ona olan saf sevginden ne istemiş ? Sen ona ne verememişsin de p kadına yönelmiş ? Sen bu ihaneti haketmiş misin ? Bunları keşke dün gece dönüp benden ne istiyorsun dediğinde deseydin ortada senin istediğin tek şey güven ve ihanet olmamasıydı aynı şeyi sen yapsan sana ben senden ne istedim mi dicekti . Ben sana ne yaptım sa başka kişiye yöneldin olacaktı ? Sen o adama sevgi dışında ne verebilrsin ki zatsn en önemlisi o. Eşin seni asla haketmiyor asla hala utanmaz gibi benden ne istiyorsun diyor terbiyesiz. Suçlu değil sankiÖncelikle hepiniz haklısınız. Bende biliyorum her şeyi. Sırf o çocuklar için henüz bekliyirum delil toplayıp isbat edib el aleme sonra gidcem. Senin gibi şerefsizle çocukkarmı büyütmiyicem diycem.
Hayır kadınla konuşmadım. Ama işte dip dioeyiz kavgalarmıza şahit oldu zaten kulagı bizim evde bende küfür etdikce etdim. Yani mahalle onun ne mal olduginu biliyor. Ama benim eşmi bilmiyorlar. Zaten bogazma kadar doluyum. Yapacagımı biliyorum. Dün tartıştık. Yalnız kalmak istemiş parka gitmiç yürümüş ne bileyim eve geldi yalnız mutfakta oturdu falan sonra yataga geldi bende sırtımı dönük uyuyrdum benden ne istiyorsun dedi ne vereniyorum sana dedi. Bende sen benden öyle bişey almışsınki onu hiç bizaman veremiceksin dedim. Fönüp uyudum o da bir söz demedi sadece bu işin sonu hayr deyil dedi bende qayet iyi biliyorum dedim
Şimdi nolucak bilmiyorum Allah yardmcm olsun offf.