Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canm valla bende bi ara gittim diyetisyene listede baya şeyler vardı kısacası gücüm yok tu almaya bende kendi diyet listemle çıktım yola bakalım artık inşallah yaşasın verdik kiloları deriz
Canım İyi de ben sana tarçın demedim ki sade ve sadece limon dedim normal suyun içine sıkıp içeceksin Bu kadar basit ben sana tarçın demedim kız tarçını kim sana önerdi Iy midem kalktı yemin ederim
Yüzünde tebessüm olduysam ne mutlu bna vlla bnde inat ettim 1 haftadir yapıyorum bugün tarti ala bilirsem aldircam sabah aç karnına tartilicam bklm 1 kiloda olsa gitmis mi diye de merakediyorum o dediğin sulardan şuan yarın lahna suyu varmış onu başlıcam normalde de tarçınlı limonlu su içiyorum bklm cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah kuzum hep diyetsinlerim yarım kaldı bu sefer kendim kendimi sınırlarım oldu bklm neler olcak güzel vermişsin cnm sende kaç ayda düştün
Canm valla bende bi ara gittim diyetisyene listede baya şeyler vardı kısacası gücüm yok tu almaya bende kendi diyet listemle çıktım yola bakalım artık inşallah yaşasın verdik kiloları deriz
Canım İyi de ben sana tarçın demedim ki sade ve sadece limon dedim normal suyun içine sıkıp içeceksin Bu kadar basit ben sana tarçın demedim kız tarçını kim sana önerdi Iy midem kalktı yemin ederim