Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayy evet abla benim eşim de hayvancılık ile uğraşıyor yani onun o et sevdasını aşkını anlatsam.sok olursun bazen Sabah arkadaşı arıyor gidip 3 kişi 5 kilo et yiyorlar bana hep diyorki sofrada et olmasa doymuyorum 9 asla makarna sebzeli yemekler ağzını sürmez illa et olcak ayda bir hayvan kesiyor getiriyor et delisi adam diyor ben etsiz dünyayı düşünemiyorum bu veganlar vejeteryanlar nasıl yaşıyor ya diyor ben de tam tersi sebze yemeklerini çok seviyorum zeytinyağli yemekleri filan hafif şeyler seviyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Yaa keşke yaa o kadar güzel olurki bir arada hep beraber dedikodunun dibine vururuzz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.