Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatma Ana eli otu veya Meryem Ana otu Kizlar deneyen var mı
Merhaba kizlar doğuma 2 haftam kaldı Fatma Ana eli otu veya Meryem Ana otu dedikleri bitkiyi suya koyunca doğum kolaylaşıyor diyolar deneyip fayda gören var mı ya da hiç etkisi olmadı diyen ?
Merhaba kizlar doğuma 2 haftam kaldı Fatma Ana eli otu veya Meryem Ana otu dedikleri bitkiyi suya koyunca doğum kolaylaşıyor diyolar deneyip fayda gören var mı ya da hiç etkisi olmadı diyen ?
Faydasını gören varmış meryem ana otu sanırım ben normal doğum yapmadım ama bazı videolar izledim yanlış bilmiyorsam sancı başladığı gibi suya atıyorlar
Ben yaptım canım tabi sancim başlayınca koydum okuduk içtim sonra onun suyunu ben de faydası oldu ama o ottan dolayı mı yoksa kendiliğinden mi bilemicem
Yasin tebarake amme kısa süreleri okuyup ufluyorsun sonra bu yudum sudan içiyorsun. İnternette Meryem süreside okunur yazıyor tamamen niyetle ilgili Bir konu ne kadar vaktin varsa o kadar çok şey okuyabilirsin