Gebeliğe engel mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Gebeliğe engel mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,464 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Gebeliğe engel mi
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biliyorsunuz kaynanamgilden sürekli gereksiz durduk yere laflar duyuyorum.ister istemez kafaya takıyorum takmıyorum desem de.bunlae gebeliğe engel midir.
2. Gebeliği yaşıyorum 2 sindede çeçitli zorlu süreçler geçirdim bazı kişileri brnde taktım kafaya arayıp sormadılar gibisinden ama sonra anladım ki kimse kendi ailemden önemli değil yaşı eşim ve ben sorna olan veya olacak çocuklar bu yüzden senin canını sıkanı kibarca uyar söylenen veya söylenmeyenin bir öenminin olmadığı üzerine düşün.. Hepsi boş

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Canım nenden bagiriyorlar sebeb nedir dengesizler
Gelin görme yaptılar ben hediyesini aldım gonderdim gitmedim bak ben rahatsızım hem bu halde ev temizliyorum hem de uzun yola dayanamıyorum dikkat etmen lazımmış doktor söyledi dedim.sen nasıl gitmezsin gideceksin bizim gelinler hep böyle bıktık sizden birsuru laf saydı kapattı.istemeye nişana gittim sadece gelin görmeye gitmedim daha bunun kınası var düğünü var eğer onlara gitmezsen o zaman laf sayın dedim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Gelin görme yaptılar ben hediyesini aldım gonderdim gitmedim bak ben rahatsızım hem bu halde ev temizliyorum hem de uzun yola dayanamıyorum dikkat etmen lazımmış doktor söyledi dedim.sen nasıl gitmezsin gideceksin bizim gelinler hep böyle bıktık sizden birsuru laf saydı kapattı.istemeye nişana gittim sadece gelin görmeye gitmedim daha bunun kınası var düğünü var eğer onlara gitmezsen o zaman laf sayın dedim
Takma kuzum umrunda bile olmasim havlayan köpek isrmaz asla havlarlar ancak onlar

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
2. Gebeliği yaşıyorum 2 sindede çeçitli zorlu süreçler geçirdim bazı kişileri brnde taktım kafaya arayıp sormadılar gibisinden ama sonra anladım ki kimse kendi ailemden önemli değil yaşı eşim ve ben sorna olan veya olacak çocuklar bu yüzden senin canını sıkanı kibarca uyar söylenen veya söylenmeyenin bir öenminin olmadığı üzerine düşün.. Hepsi boş
Doğru söylüyorsun siz kafaya taktiginizda gebe kaldıniz mi

Tüm sayfalar yüklendi.