Gebeliğe engel mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Gebeliğe engel mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,464 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Gebeliğe engel mi
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Doğru söylüyorsun siz kafaya taktiginizda gebe kaldıniz mi
Kaldım hatta 2 aylık evli iken kist ameliyat oldum tavsiye edilen bekleme sürem vardı bekledim mecburen 8 ay sonra beklme sürem geçti hemen hamile kaldım ama gebeliğim hep sorunlu geçti stres çok etkiliyor
Hiç bir şeyi duyma bir kulağındam giriyorsa diğerinden çıksın

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kaldım hatta 2 aylık evli iken kist ameliyat oldum tavsiye edilen bekleme sürem vardı bekledim mecburen 8 ay sonra beklme sürem geçti hemen hamile kaldım ama gebeliğim hep sorunlu geçti stres çok etkiliyor
Hiç bir şeyi duyma bir kulağındam giriyorsa diğerinden çıksın
Bende polikistik over var ama gebeliğe asla engel değil dedi doktor rahim kalinligi bebeğin tutunması için yeterli hiçbir sorun yok dedi çatlatma iğnesi verdi onu yaptım düzenli ilişki yap dedi adetime de 11 gün var bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

alya

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biliyorsunuz kaynanamgilden sürekli gereksiz durduk yere laflar duyuyorum.ister istemez kafaya takıyorum takmıyorum desem de.bunlae gebeliğe engel midir.
Hayır canım ya alakası yok inşallah en yakın zamanda.sanada nasip olur sıkma canını hicbisey için değmez inan❣️

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Bende polikistik over var ama gebeliğe asla engel değil dedi doktor rahim kalinligi bebeğin tutunması için yeterli hiçbir sorun yok dedi çatlatma iğnesi verdi onu yaptım düzenli ilişki yap dedi adetime de 11 gün var bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Saraçoğlunada bak doğal bazı şeyler de iyi gelebilir bnm ksit bartolin di hep tekrarlıyordu saraçoğlu kürünü uyguladım 21 gün işe yaradı şükür daha olmadı bartoline önerilen beyaz dut kürü kalınlık vs vardır bir tavsiyesi dene iatersen

Tüm sayfalar yüklendi.