Gebeliğe engel mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Gebeliğe engel mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,464 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Gebeliğe engel mi
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Saraçoğlunada bak doğal bazı şeyler de iyi gelebilir bnm ksit bartolin di hep tekrarlıyordu saraçoğlu kürünü uyguladım 21 gün işe yaradı şükür daha olmadı bartoline önerilen beyaz dut kürü kalınlık vs vardır bir tavsiyesi dene iatersen
Baktım da soğan kürü diyor soğan kürünü denersem o ay ilişki yapmamam lazim çünkü düşüğe sebep oluyor o yüzden denemedim

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Baktım da soğan kürü diyor soğan kürünü denersem o ay ilişki yapmamam lazim çünkü düşüğe sebep oluyor o yüzden denemedim
Şuan hamile misiniz hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz hamile kalmaya çalışıyorsanız ilişkiyi kür boyunca erteleyin valla mecbır olunca erteleniyor ben 2 gebeliğimde de ilişki yaşamadım hamile iken çünkü enfeksiyon üretiyor vucudum sürekli fitil veriliyor fitillede beraberlik zaten olmuyor ama şukür ilkini sağlıklı doğurduk şuan yine hamileyim başka sorunlar yaşıyorum yine ilişki yasak tek istediğim şuan brbeğim sağlıklı gelsin

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biliyorsunuz kaynanamgilden sürekli gereksiz durduk yere laflar duyuyorum.ister istemez kafaya takıyorum takmıyorum desem de.bunlae gebeliğe engel midir.
Psikoloji çok önemli ablam olmuyordu dışarı çıkınca herkez bir tarif veriyor şöyle yap böyle yap olur şu dr git adres verenler ablamın gittiği dr eniştem e eşinin birseyi yok ortamdan uzaklaştım dedi ablam dr gitmeyi bıraktı evine kırdılı doktulu tadilat yaptı temizlik aşamasında midesi bulanınca üşüttüm sandi meğer ise güce karışınca hamilelik olayını tamamen silmiş kafadan bir duyduk hamile 6 yıllık evliydi önce olanlar hep düşmüştü şimdi iki evladı var kendi uğraşlar bul

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Psikoloji çok önemli ablam olmuyordu dışarı çıkınca herkez bir tarif veriyor şöyle yap böyle yap olur şu dr git adres verenler ablamın gittiği dr eniştem e eşinin birseyi yok ortamdan uzaklaştım dedi ablam dr gitmeyi bıraktı evine kırdılı doktulu tadilat yaptı temizlik aşamasında midesi bulanınca üşüttüm sandi meğer ise güce karışınca hamilelik olayını tamamen silmiş kafadan bir duyduk hamile 6 yıllık evliydi önce olanlar hep düşmüştü şimdi iki evladı var kendi uğraşlar bul
Uğraşacak şeylerim var ama laflar durmuyor yoksa uğraş var köye gitmezsen sıkıntı yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan hamile misiniz hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz hamile kalmaya çalışıyorsanız ilişkiyi kür boyunca erteleyin valla mecbır olunca erteleniyor ben 2 gebeliğimde de ilişki yaşamadım hamile iken çünkü enfeksiyon üretiyor vucudum sürekli fitil veriliyor fitillede beraberlik zaten olmuyor ama şukür ilkini sağlıklı doğurduk şuan yine hamileyim başka sorunlar yaşıyorum yine ilişki yasak tek istediğim şuan brbeğim sağlıklı gelsin
Kur hiç kullanmadim çünkü ne eşimde ne bende bir sorun yok gebeliğe engel olan

alya

Kayıtlı Üye
rank
Oda zor valla erkekler dayanmaz o kadar Allah yardımcıniz olsun.ben doğumdan 2 buçuk ay sonra filan anca kendimi toparladım eşim bu süre içinde sürekli sorup duruyodu bitmedimi halen lohusalık diye

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Oda zor valla erkekler dayanmaz o kadar Allah yardımcıniz olsun.ben doğumdan 2 buçuk ay sonra filan anca kendimi toparladım eşim bu süre içinde sürekli sorup duruyodu bitmedimi halen lohusalık diye
Kürleri hiç kimse önermiyor eğer kis falan varsa öneriliyor ama hiçbir sorun yokken önerilmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.