Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük ihtimalle normal doğum yaparsan esnek olan kızlık zarin bozulur canım. Ama sezeryan da yırtılma olur mu bilemem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hatta araştır yada doktoruna sor bunu o daha iyi bilir.
Semilunar (yarım halka veya esnek) kızlık zarı'nın dıştan içe kalınlığı fazla olmadığı için genellikle ilişki sırasında yırtılmaz; ancak doğum sırasında yırtılır.
Büyük ihtimalle normal doğum yaparsan esnek olan kızlık zarin bozulur canım. Ama sezeryan da yırtılma olur mu bilemem
Semilunar (yarım halka veya esnek) kızlık zarı'nın dıştan içe kalınlığı fazla olmadığı için genellikle ilişki sırasında yırtılmaz; ancak doğum sırasında yırtılır.
8 aylık evliyim yani 8 ay önce doktora gittim ilk ilişkide kanamam olmadı doktoruma sordum o da esnek olduğunu söyledi ve 2 ay sonra ise hamile oldugumu öğrendim aklımda kalan soru ise şu oldu ;
Kızlık zarım bozulmadığı için doğumda zorluk çeker miyim veya doğumda mı bozulur
Kızlık zarı esnek olduğu için ilişki esnasında bozulmuyor canım ama normal doğum sırasında bozuluyor yani arkadaş doğum sırasında yine aynı mı kalie yoksa bozulur mu demek istemiş normal zarlar gibi değil çünkü ne kadar ilişkiye girerse girsin o zar yırtılmaz esnekliği daha çok artar sadece normal doğum sırasında bozulur. Sezeryan olsa o an da bozulmaz.