Sorum var Gebelik takibi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ONURABİA tarafından oluşturulan Gebelik takibi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,588 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik takibi
Konbuyu başlatan ONURABİA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Doktora ilk gittiğimde kese görünmedi kan tahlilinde BTA HCG 245 çıktı bana 10 gün sonra gel dedi doktora gittim kese göründü 2 hafta sonra gel dedi kaç haftalık diye sordum dedi ki 2 hafta sonra gel bebek gelişmiş mi gelişmemiş mi ona bakalım dedi kese 7 mm olarak söyledi kaç haftalık acaba daha önce de boş kese vardı 6 hafta 4 günlükken düşük oldu acaba şimdi bir sorun var Mıdır 7 mm kaç haftalık oluyor bebek çok mu küçük ondan mı görünmedi 🤔

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İnşallah çok teşekkür ederim 🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

7 mm kese çok küçük henüz değil mi yani kaç haftalıktır ben doktora sordum oda 15 gün sonra gel bebek gelişmiş mi diye bakalım ona göre söyleyeyim dedi
Rica ederim canım 😉

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doktora ilk gittiğimde kese görünmedi kan tahlilinde BTA HCG 245 çıktı bana 10 gün sonra gel dedi doktora gittim kese göründü 2 hafta sonra gel dedi kaç haftalık diye sordum dedi ki 2 hafta sonra gel bebek gelişmiş mi gelişmemiş mi ona bakalım dedi kese 7 mm olarak söyledi kaç haftalık acaba daha önce de boş kese vardı 6 hafta 4 günlükken düşük oldu acaba şimdi bir sorun var Mıdır 7 mm kaç haftalık oluyor bebek çok mu küçük ondan mı görünmedi 🤔
Kuzum son adet tarihine göre hesaplamiyor mu doktorun son adet tarihine göre hesapla

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank

Mutluelif

Kayıtlı Üye
rank
Degerin düşük olduğu için birşey söylemiş canım sen son adet tarihinden hesap yap doktorda zaten bebeği gördüğü zaman o şekil hesap yapacak geç döllenme olabilir diye birşey dememiştir 🙂🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar