Sorum var Gebelik takibi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ONURABİA tarafından oluşturulan Gebelik takibi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,588 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik takibi
Konbuyu başlatan ONURABİA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Doktora ilk gittiğimde kese görünmedi kan tahlilinde BTA HCG 245 çıktı bana 10 gün sonra gel dedi doktora gittim kese göründü 2 hafta sonra gel dedi kaç haftalık diye sordum dedi ki 2 hafta sonra gel bebek gelişmiş mi gelişmemiş mi ona bakalım dedi kese 7 mm olarak söyledi kaç haftalık acaba daha önce de boş kese vardı 6 hafta 4 günlükken düşük oldu acaba şimdi bir sorun var Mıdır 7 mm kaç haftalık oluyor bebek çok mu küçük ondan mı görünmedi 🤔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Buna göre hesaplandığımda 6 haftalık oluyor sence normal mi doktora gittim ya kese göründü de bebek için 2 hafta sonra gel dedi
Tabiki normal kuzum adete göre 6 haftalık olabilir ama geç döllenme olmuş olabilir bir sürü ihtimak var burda hemen 6. Haftsds kalp atışı duyacaksın diye bir şey yok 7,8,9. Haftaya kadar duyarsın içini rahat tut doktorun zaten tam kalp atışını duyabileceğin bir haftada çağırıyor seni içini rahat tut inşallah kalp atışını duydum miniğin diye de post açarsın 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar