Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı 😔
E ecrinbulut Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 53 20 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,324 20 Haziran 2022 #2 ecrinbulut' Alıntı: Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Gecikince tekrar yaparsın balım üzme kendini üzülme herşeyin hayırlısı olsun Rabbim sana ve ailene nasib eder inşallah
ecrinbulut' Alıntı: Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Gecikince tekrar yaparsın balım üzme kendini üzülme herşeyin hayırlısı olsun Rabbim sana ve ailene nasib eder inşallah
E ecrinbulut Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 53 20 Haziran 2022 #3 Gamze1410' Alıntı: Gecikince tekrar yaparsın balım üzme kendini üzülme herşeyin hayırlısı olsun Rabbim sana ve ailene nasib eder inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun yanılma oluyo mu erken gebelik testinde
Gamze1410' Alıntı: Gecikince tekrar yaparsın balım üzme kendini üzülme herşeyin hayırlısı olsun Rabbim sana ve ailene nasib eder inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun yanılma oluyo mu erken gebelik testinde
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,324 20 Haziran 2022 #4 ecrinbulut' Alıntı: Allah razı olsun yanılma oluyo mu erken gebelik testinde Genişletmek için tıkla ... Bazen olabiliyor canım bekle eğer adetin gecikirse tekrar yaparsın balım yada kessin bir sonuç almak için bugün bile kan testi verebilirsin
ecrinbulut' Alıntı: Allah razı olsun yanılma oluyo mu erken gebelik testinde Genişletmek için tıkla ... Bazen olabiliyor canım bekle eğer adetin gecikirse tekrar yaparsın balım yada kessin bir sonuç almak için bugün bile kan testi verebilirsin
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 20 Haziran 2022 #5 Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım adetinin geçmesini bekle
E ecrinbulut Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 53 21 Haziran 2022 #6 Mervercan' Alıntı: Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım adetinin geçmesini bekle Genişletmek için tıkla ... Amin sağol canım
Mervercan' Alıntı: Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım adetinin geçmesini bekle Genişletmek için tıkla ... Amin sağol canım
2 prenses1prens annesi Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1,376 Konum Kırıkkale 21 Haziran 2022 #7 ecrinbulut' Alıntı: Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönülden geçen i hakkında hayırlısını versin canım inşallah
ecrinbulut' Alıntı: Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönülden geçen i hakkında hayırlısını versin canım inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 21 Haziran 2022 #8 ecrinbulut' Alıntı: Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Kuzum bikacgune tekrar yap benimde adetten sonra her gün yaptım çıkmıyordu aday gecikmesinin üstünden 4 gün geçtikten sonra çıktı testte
ecrinbulut' Alıntı: Arkadaşlar adetime 1 gün kala erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Kuzum bikacgune tekrar yap benimde adetten sonra her gün yaptım çıkmıyordu aday gecikmesinin üstünden 4 gün geçtikten sonra çıktı testte