Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ONURABİA tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,387 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan ONURABİA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ONURABİA

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba benim kan tahlilinde BTA HCG 245 çıktı acaba yüksek mi düşük mü veya normal mi kaç haftalık hamileyim ultrasonda kese de görünmedi doktor 10 gün sonra gel dedi lütfen yardımcı olur musunuz?
Hayırlısı olsun kuzum henüz küçük minik keseyi ve bebeği girmek için biraz beklemen lazim kuzum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba benim kan tahlilinde BTA HCG 245 çıktı acaba yüksek mi düşük mü veya normal mi kaç haftalık hamileyim ultrasonda kese de görünmedi doktor 10 gün sonra gel dedi lütfen yardımcı olur musunuz?
Kuzum tahminen 4 haftalık gebesin ama embriyo henüz ultrason ile görülebilecek boyutta deil endişe etme bikac güne görürsün inşallah kuzum

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Değere göre şu kadarlık kesin denilmez doktor 10 gün snra gel dedyse onun bildiği bişi vardır. Sağlıklı gebelkler 2 günde bi en az 2kat artar değeri.

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Değere göre şu kadarlık kesin denilmez doktor 10 gün snra gel dedyse onun bildiği bişi vardır. Sağlıklı gebelkler 2 günde bi en az 2kat artar değeri.
Çok teşekkür ederim 245 sizce iyi mi peki keseyi görmedi kan tahlili istedi benden yapınca da 10 gün sonra gel birde folik asit yazdı kullan dedi

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim 245 sizce iyi mi peki keseyi görmedi kan tahlili istedi benden yapınca da 10 gün sonra gel birde folik asit yazdı kullan dedi
Folk asite başla tabi naslsa başlayacaksn 😊 değer iyi şuan. Ben kendı kendme takp etmştm aslnda ilk gebelğm 2günde bi sağlk ocağna gittim kendm kan verdm 2kat artıyomu diye şükür baya arttı hep biraz pimpirikliydm açkçasj 😊 10 gn snra gidince vajınal ultrasonda görüneblr kese benm öyle bakılmştı 5 haftalkkken.6 haftalkkrnde vajınal ultrasonla kalp atşını duymştk ben sabredemedm göbekten görmeye ondan vajınal ultrasnla baktrmştm 😊😊

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Folk asite başla tabi naslsa başlayacaksn 😊 değer iyi şuan. Ben kendı kendme takp etmştm aslnda ilk gebelğm 2günde bi sağlk ocağna gittim kendm kan verdm 2kat artıyomu diye şükür baya arttı hep biraz pimpirikliydm açkçasj 😊 10 gn snra gidince vajınal ultrasonda görüneblr kese benm öyle bakılmştı 5 haftalkkken.6 haftalkkrnde vajınal ultrasonla kalp atşını duymştk ben sabredemedm göbekten görmeye ondan vajınal ultrasnla baktrmştm 😊😊
Bende çok merak ediyorum ☺️ Şimdi mesala ben ayın 25 inde gidersem 6 haftalık oluyor tahminen acaba karından bakınca görülür mü yada vajınal ultrasonda herhangi bir sorun olur mu bu ilk annelik heyecanım herşeyi çok merak ediyorum ☺️☺️☺️☺️☺️

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Aslında normal gebelik var demektir ama siz 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat ve üzerinde yükseldiyse gebelik daha net anlaşılır

Tüm sayfalar yüklendi.