Teşekkür ederim kuzum Rica ederim cnm
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,003 2 Mayıs 2024 #21 Hülya12' Alıntı: Teşekkür ederim kuzum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim cnm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mayıs 2024 #22 Rukiye27' Alıntı: Rica ederim cnm Genişletmek için tıkla ...
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 2 Mayıs 2024 #23 Rukiye27' Alıntı: Canlar ben 31 haftalık oldum da şimdi afedersiniz alt tarafıma iğne batar gibi birşeyler oluyor birde sık idrara çıkıyorum arada böyle belim ağrıyor acaba bu bir sıkıntı yaratır mı neyde n oluyordur Genişletmek için tıkla ... Canm galiba enfeksiyon dan bnde de oluyo çünki
Rukiye27' Alıntı: Canlar ben 31 haftalık oldum da şimdi afedersiniz alt tarafıma iğne batar gibi birşeyler oluyor birde sık idrara çıkıyorum arada böyle belim ağrıyor acaba bu bir sıkıntı yaratır mı neyde n oluyordur Genişletmek için tıkla ... Canm galiba enfeksiyon dan bnde de oluyo çünki
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,003 2 Mayıs 2024 #24 iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Canm galiba enfeksiyon dan bnde de oluyo çünki Genişletmek için tıkla ... Ay bilmiyorum cnm ya
iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Canm galiba enfeksiyon dan bnde de oluyo çünki Genişletmek için tıkla ... Ay bilmiyorum cnm ya
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mayıs 2024 #25 iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Canm galiba enfeksiyon dan bnde de oluyo çünki Genişletmek için tıkla ... Bencede ondan
iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Canm galiba enfeksiyon dan bnde de oluyo çünki Genişletmek için tıkla ... Bencede ondan
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,003 2 Mayıs 2024 #26 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bencede ondan Genişletmek için tıkla ... Randevum var artık gittiğimde tahlil veririm cnm
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bencede ondan Genişletmek için tıkla ... Randevum var artık gittiğimde tahlil veririm cnm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mayıs 2024 #27 Rukiye27' Alıntı: Randevum var artık gittiğimde tahlil veririm cnm Genişletmek için tıkla ... Çok mu var randevuna kuzum
Rukiye27' Alıntı: Randevum var artık gittiğimde tahlil veririm cnm Genişletmek için tıkla ... Çok mu var randevuna kuzum
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,003 2 Mayıs 2024 #28 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu var randevuna kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet cnm ya devlet hastanesi olduğu için bulunmuyor iki hafta var
Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu var randevuna kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet cnm ya devlet hastanesi olduğu için bulunmuyor iki hafta var
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mayıs 2024 #29 Rukiye27' Alıntı: Evet cnm ya devlet hastanesi olduğu için bulunmuyor iki hafta var Genişletmek için tıkla ... Hadi ya sabah erken gitsen vermezler mi
Rukiye27' Alıntı: Evet cnm ya devlet hastanesi olduğu için bulunmuyor iki hafta var Genişletmek için tıkla ... Hadi ya sabah erken gitsen vermezler mi
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,003 2 Mayıs 2024 #30 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hadi ya sabah erken gitsen vermezler mi Genişletmek için tıkla ... Cnm geçen sonuç için gittim o zaman bile sıra al dediler onu da vermediler ne rezillik ti bir bilsen Suriye lilerden bize sıra mi gelir ki
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hadi ya sabah erken gitsen vermezler mi Genişletmek için tıkla ... Cnm geçen sonuç için gittim o zaman bile sıra al dediler onu da vermediler ne rezillik ti bir bilsen Suriye lilerden bize sıra mi gelir ki