Gebelikte acayip şeyler aşeren var mı ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gebelikte acayip şeyler aşeren var mı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,041 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelikte acayip şeyler aşeren var mı ?
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gökçen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar maksat muhabbet olsun. Toprak, taş tuğla ya da normal dışı şeyler aşeren var mı 😄 ben kiraz aşerdim daha bulamadık bakalım arıyor kocam bey
Vallah benim ilk hamileyimde toprak kokusu çok güzel gelirdi ama yemezdim☺️şimdi ikinci hamilelik bakalım ismini bilmediğim ne asercem☺️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar maksat muhabbet olsun. Toprak, taş tuğla ya da normal dışı şeyler aşeren var mı 😄 ben kiraz aşerdim daha bulamadık bakalım arıyor kocam bey
Öyle tuhaf seyler değilde.. cnm şeftali istedi kış ortası ama hiç bir yerde bulamadık 😂 gerçi olsada mevsiminde olduğu gibi olmaz tadı

D❤H❤L

Kayıtlı Üye
rank
Degisik degil ama aserme donemlerinde bir elimde haşlanmiş patates bir elimde domates iki ay oylee beslendim baska hiç bir şey yiyemedim hep kusuyordum su bile icemedim bir kere de doner ekmek aşerdim onuda yedim başka da hic bir sey asermedim de yemedim de domates patates kurtardi beni 🙂

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeligimde normalde asla sakatat yemeyen ben paça beyin çorbası istemiştim eşim yemicen niye istiyon normalde yalvarirdim tadına bak diye bakmiyodun dedi gittik çorbacı ya 2 tabak yemiştim o gun bu gündür de yiyirum oğlumda cok sever paça beyini esim hala inanamaz ne bicim bisey bu hamilelik diyor 🤣 bunda pek bisey as eremiyom canimda bisey istemiyo 🤷

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben ilk iki hamilelikte de dikenli incir asermiştim. İlkinde buldu eşim içincide kışa geldiği içşn bulamadık ve iki bebeğimdede popoda küçük leke olarak dikenli incir var cok ilginç 🤭yok yani anlamıyorum kasına kasına oram mı kasınmıs anlamadım 😂😂😂

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
File market varya oralara bakın genelde oluyor bide nerede oturuyorsun İstanbul’da mısın bildiğim yer var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla canım benimde 1 ay önce canım yeşil erik çekti resmen afedersin ağzımın suyu akıyordu ama bulamadık hiç bir yerde hamile pazarı var 4 tane eriğe 160 TL istiyor diye dedim eşime boşver ben 2 gün aşerir 3. Gün unuturjm diye 😂😂 onun yerine yeşil elma aldım
File markette bak canım intarnetten bak daha uyguna bulutsun trendyolda da vardır tadımlık olsun yeterki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar