Gebelikte acayip şeyler aşeren var mı ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gebelikte acayip şeyler aşeren var mı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,041 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelikte acayip şeyler aşeren var mı ?
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar maksat muhabbet olsun. Toprak, taş tuğla ya da normal dışı şeyler aşeren var mı 😄 ben kiraz aşerdim daha bulamadık bakalım arıyor kocam bey
Daha aşermedim..ama ilk gebeligimde sarma baklava varya fıstıklı yaprak sarması gibi görünen hic alakasız bı yerde aklıma düştü otobanda yolculukta cevrede ev bile yok tutturdum eşime al onu al bana bi yer bulalım dedim durdum yol şerbetli gibi geliyo seebeti aka aka bana dogru gelşyo sanki cok acayıp gözüm döndü 😂 adam deliriyo ev yok len ev yok dükkanı nerden bulayım dedi bi yere gittik ben araba da durdum o sokak sokak tatlıcı aradı bilmedigimiz bi yer bi de arabada iki kaynım daha vardı biri benle kaldı digeri eşime yardım etti 😂 buldu geldi 4 5 kadar almıs adam arabaya oturup calıstırana kadar gömdüm onu 😂😂 ohaa cignemeden mi yuttun dıyo o kadae hızlı yedim ki 😂😂🙊 sen benim gözüm ne kadar döndü bi bilsen yavas yemişsin dersin dedim 😂😂ama bu ikinci gebeligim daha bişey yok 6.ay la baslıyo bende ilkinde de öyle oldu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar