Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim
𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 478 28 Mayıs 2021 #1 Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim
B Baby Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 167 28 Mayıs 2021 #2 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Bol bol su iç canım .Bende öyleyim valla buz la dolaşıyorum.Limon da surebilirsin ayak tabanlarina.
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Bol bol su iç canım .Bende öyleyim valla buz la dolaşıyorum.Limon da surebilirsin ayak tabanlarina.
C Canan_ Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1,201 28 Mayıs 2021 #3 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... 38 haftalığım eşim yorganla örtünürken ben incecik çarşafla örtünüyorum bazen üstüme yorganı atıyo sırılsıklam uyanıyorum.
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... 38 haftalığım eşim yorganla örtünürken ben incecik çarşafla örtünüyorum bazen üstüme yorganı atıyo sırılsıklam uyanıyorum.
M MrymCetinkaya Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 983 28 Mayıs 2021 #4 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Sadece ayaklarımin alti yansa komple yaniyürümmmmm..
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Sadece ayaklarımin alti yansa komple yaniyürümmmmm..
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 28 Mayıs 2021 #5 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Valla bn duvara uzatıyodum ayaklarımı soğuk diye
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Valla bn duvara uzatıyodum ayaklarımı soğuk diye
𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 478 28 Mayıs 2021 #6 Canan_' Alıntı: 38 haftalığım eşim yorganla örtünürken ben incecik çarşafla örtünüyorum bazen üstüme yorganı atıyo sırılsıklam uyanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben üzerimi kapatmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Mayıs 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Valla bn duvara uzatıyodum ayaklarımı soğuk diye Genişletmek için tıkla ... Bende yerlerdeyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Mayıs 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Valla bn duvara uzatıyodum ayaklarımı soğuk diye Genişletmek için tıkla ... Bende yerlerdeyim MrymCetinkaya' Alıntı: Sadece ayaklarımin alti yansa komple yaniyürümmmmm.. Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Mayıs 2021 Canan_' Alıntı: 38 haftalığım eşim yorganla örtünürken ben incecik çarşafla örtünüyorum bazen üstüme yorganı atıyo sırılsıklam uyanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Tm cnm tşk ederim
Canan_' Alıntı: 38 haftalığım eşim yorganla örtünürken ben incecik çarşafla örtünüyorum bazen üstüme yorganı atıyo sırılsıklam uyanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben üzerimi kapatmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Mayıs 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Valla bn duvara uzatıyodum ayaklarımı soğuk diye Genişletmek için tıkla ... Bende yerlerdeyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Mayıs 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Valla bn duvara uzatıyodum ayaklarımı soğuk diye Genişletmek için tıkla ... Bende yerlerdeyim MrymCetinkaya' Alıntı: Sadece ayaklarımin alti yansa komple yaniyürümmmmm.. Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Mayıs 2021 Canan_' Alıntı: 38 haftalığım eşim yorganla örtünürken ben incecik çarşafla örtünüyorum bazen üstüme yorganı atıyo sırılsıklam uyanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Tm cnm tşk ederim
HTgoncaa Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 78 28 Mayıs 2021 #7 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Onu bende caktim Allah yardimcin olsun
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Onu bende caktim Allah yardimcin olsun
𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 478 28 Mayıs 2021 #8 HTgoncaa' Alıntı: Onu bende caktim Allah yardimcin olsun Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim canım
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 28 Mayıs 2021 #10 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Bende de oluyor canım o sebebini bilmiyorum kışın ortasında bile evde çorapla gezemem
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar ayaklarımın alti çok yanıyor sıcaktan uyuyamıyorum ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Bende de oluyor canım o sebebini bilmiyorum kışın ortasında bile evde çorapla gezemem