Vajinal enfeksyon yaşayan arkadaşlar belirtileriniz ne oldu ?Hangi fitil i kullandınız?
B Baby Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 167 9 Nisan 2021 #1 Vajinal enfeksyon yaşayan arkadaşlar belirtileriniz ne oldu ?Hangi fitil i kullandınız?
Elisa Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 168 9 Nisan 2021 #2 Baby' Alıntı: Vajinal enfeksyon yaşayan arkadaşlar belirtileriniz ne oldu ?Hangi fitil i kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Benim idrar infection oldu gebeligimin hemen 1inci ayinda suan 30 haftasindayim ve hala var fitil degilde bana ilac yaziyorlar anca onla gidiyor fakat tekrar geliyor mahlesef eger ki yanma ve sizi varsa o idrar infectiondur
Baby' Alıntı: Vajinal enfeksyon yaşayan arkadaşlar belirtileriniz ne oldu ?Hangi fitil i kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Benim idrar infection oldu gebeligimin hemen 1inci ayinda suan 30 haftasindayim ve hala var fitil degilde bana ilac yaziyorlar anca onla gidiyor fakat tekrar geliyor mahlesef eger ki yanma ve sizi varsa o idrar infectiondur
M Mine Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 30 9 Nisan 2021 #3 Baby' Alıntı: Vajinal enfeksyon yaşayan arkadaşlar belirtileriniz ne oldu ?Hangi fitil i kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Benim de var enfeksiyonu hap veriyorlar kullanıyorum ama geçmedi 36 haftadayım
Baby' Alıntı: Vajinal enfeksyon yaşayan arkadaşlar belirtileriniz ne oldu ?Hangi fitil i kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Benim de var enfeksiyonu hap veriyorlar kullanıyorum ama geçmedi 36 haftadayım
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 9 Nisan 2021 #4 Sürekli akıntım kaşıntım oluodu fitil yazmıştı doktor iki kutu ama adını hatırlamıyorum