Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 4 Ocak 2022 #1 Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 4 Ocak 2022 #2 Sensey' Alıntı: Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Canım hamilelikte kekik zararlı diye okumuştum.Yemeklere bile koymadım.
Sensey' Alıntı: Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Canım hamilelikte kekik zararlı diye okumuştum.Yemeklere bile koymadım.
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 4 Ocak 2022 #3 Songül❤️' Alıntı: Canım hamilelikte kekik zararlı diye okumuştum.Yemeklere bile koymadım. Genişletmek için tıkla ... Yaaa ben yedim yemekte ama suan pişman oldum ☹
Songül❤️' Alıntı: Canım hamilelikte kekik zararlı diye okumuştum.Yemeklere bile koymadım. Genişletmek için tıkla ... Yaaa ben yedim yemekte ama suan pişman oldum ☹
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 4 Ocak 2022 #4 Sensey' Alıntı: Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Çayını yapıp içme yemeklerde az kullanılır zaten zararı olmaz
Sensey' Alıntı: Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Çayını yapıp içme yemeklerde az kullanılır zaten zararı olmaz
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 4 Ocak 2022 #5 Aselaras' Alıntı: Çayını yapıp içme yemeklerde az kullanılır zaten zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... Cayini biliyorum da bu yemekte olunca yedim ınşallah zararı olmazz☹☹
Aselaras' Alıntı: Çayını yapıp içme yemeklerde az kullanılır zaten zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... Cayini biliyorum da bu yemekte olunca yedim ınşallah zararı olmazz☹☹
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,372 Konum Siirt 4 Ocak 2022 #6 Ben sürekli kullanıyordum taki burdakileri okuyana kadar 9. Haftaya geldik bişey olmadı tabi bünyeden bünyeye göre de değişiyor
Ben sürekli kullanıyordum taki burdakileri okuyana kadar 9. Haftaya geldik bişey olmadı tabi bünyeden bünyeye göre de değişiyor
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 4 Ocak 2022 #7 Sensey' Alıntı: Yaaa ben yedim yemekte ama suan pişman oldum ☹ Genişletmek için tıkla ... Az yemekten birşey olmaz bence canım.Annem enfeksiyon olurmuş gebeliklerinde.Kekik çayı içermiş.Birşeyde olmamış.
Sensey' Alıntı: Yaaa ben yedim yemekte ama suan pişman oldum ☹ Genişletmek için tıkla ... Az yemekten birşey olmaz bence canım.Annem enfeksiyon olurmuş gebeliklerinde.Kekik çayı içermiş.Birşeyde olmamış.
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 4 Ocak 2022 #8 Songül❤️' Alıntı: Az yemekten birşey olmaz bence canım.Annem enfeksiyon olurmuş gebeliklerinde.Kekik çayı içermiş.Birşeyde olmamış. Genişletmek için tıkla ... Ohh içimi rahatlattin ınşallah bisey olmaz az yedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ocak 2022 Mervercan' Alıntı: Ben sürekli kullanıyordum taki burdakileri okuyana kadar 9. Haftaya geldik bişey olmadı tabi bünyeden bünyeye göre de değişiyor Genişletmek için tıkla ... Kullanma kullanma sende bence nolur nolmaz valla ben pişman oldum. Ama belki dediğin gibi bünyeden bünye ye de fark edebilir
Songül❤️' Alıntı: Az yemekten birşey olmaz bence canım.Annem enfeksiyon olurmuş gebeliklerinde.Kekik çayı içermiş.Birşeyde olmamış. Genişletmek için tıkla ... Ohh içimi rahatlattin ınşallah bisey olmaz az yedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ocak 2022 Mervercan' Alıntı: Ben sürekli kullanıyordum taki burdakileri okuyana kadar 9. Haftaya geldik bişey olmadı tabi bünyeden bünyeye göre de değişiyor Genişletmek için tıkla ... Kullanma kullanma sende bence nolur nolmaz valla ben pişman oldum. Ama belki dediğin gibi bünyeden bünye ye de fark edebilir
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 4 Ocak 2022 #9 Sensey' Alıntı: Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Hiç duymadım yemeklerimiz bol baharatlıdır bir zararını görmedim ben canım
Sensey' Alıntı: Kizlar hamilelikte kekik baharat olarak yemeklerde de mi kullanabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Hiç duymadım yemeklerimiz bol baharatlıdır bir zararını görmedim ben canım
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 4 Ocak 2022 #10 Sensey' Alıntı: Ohh içimi rahatlattin ınşallah bisey olmaz az yedim Genişletmek için tıkla ... Olmaz canım.Ama aklında bulunsun ne yiyeceksen araştır.Geçende eşim bakla almış pazardan .Bende severim.Ama hamilelikte zararlı olduğunu okumuştum.Yemedim.
Sensey' Alıntı: Ohh içimi rahatlattin ınşallah bisey olmaz az yedim Genişletmek için tıkla ... Olmaz canım.Ama aklında bulunsun ne yiyeceksen araştır.Geçende eşim bakla almış pazardan .Bende severim.Ama hamilelikte zararlı olduğunu okumuştum.Yemedim.