Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla canım ben başından beri içiyorum. Açıkçası hiç merak etmedim gebelikte iyimi değilmi diye. Çay kahve falan gözümde karardı içemiyorum meyve suyuyla susuzluğumu gideriyom Ve hiç bir sıkıntı yok çok şükür içebilirsin bence
Bende arada bir içiyorum benim de canım çok istiyor artık başta kararmıştı gözümde ama şimdi çok canım çekiyor. Doktorumda hergun olmamak ve aşırıya kaçmamak şartıyla içebilirsin dedi. Her gün içmezseniz sıkıntı olmaz bence
Bende arada bir içiyorum benim de canım çok istiyor artık başta kararmıştı gözümde ama şimdi çok canım çekiyor. Doktorumda hergun olmamak ve aşırıya kaçmamak şartıyla içebilirsin dedi. Her gün içmezseniz sıkıntı olmaz bence
Ee tabi canım annelik işte. İlk gebeliğim bu duyguyu ilk defa tatmama rağmen bebeğim için bir sürü şeyden vazgeçtim. Her gün üç fincan kahve ve beş altı çikolata yemeden duramazdım kesinlikle. Ama şimdi çikolata yiyemiyom kahve içemiyorum