Gebelikte progestena ragmen kanama neden olur ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Gebelikte progestena ragmen kanama neden olur ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,149 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelikte progestena ragmen kanama neden olur ?
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylankosova

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar suan 6+6 oldum cumartesi gunu lekelenmemde hafif bir artis olunca progeston fitil verdiler 6 gundur hic bir sorunum yoktu falat birsz once ic camasirima bi kac damla pembemsi bir leke gelmis ne olabilir bu sizce yada olmasi normalmi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kizlar suan 6+6 oldum cumartesi gunu lekelenmemde hafif bir artis olunca progeston fitil verdiler 6 gundur hic bir sorunum yoktu falat birsz once ic camasirima bi kac damla pembemsi bir leke gelmis ne olabilir bu sizce yada olmasi normalmi
Canim ben ignesi ile birlikte kullanmistim 3 haftaya tamamen geçmişti artık, doktor kanama bitince birakmani söylüyor zaten sen o zamana kadar kullan

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Aksatmadan kullan canim.kanamaN devam ederse hastaneye gitmeyi ihmal etme . Wc harici ayaga kalkma yat ayaklarinin altina yastik koy sicak tut kendini . Bebeginin tutunmasi lazim is yapma bu tur durumlarda doktorlar wc harici ayaga kalmayin diyor . Bende kullandim progestan icerde kanamam vardindisa vurmadi bana yat dedi kalkma sende oyle yap canim . Hayirli haberlerini bekliyoruz 😘

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Aksatmadan kullan canim.kanamaN devam ederse hastaneye gitmeyi ihmal etme . Wc harici ayaga kalkma yat ayaklarinin altina yastik koy sicak tut kendini . Bebeginin tutunmasi lazim is yapma bu tur durumlarda doktorlar wc harici ayaga kalmayin diyor . Bende kullandim progestan icerde kanamam vardindisa vurmadi bana yat dedi kalkma sende oyle yap canim . Hayirli haberlerini bekliyoruz 😘
Ben kullaniyorum ama hic yerimde dogru durdugum soylenemez 🤭 9 gundur kullaniyorum bi sorun cikmadi sukur 2 hafta daha kullancakmisim

Tüm sayfalar yüklendi.