Gebelikte serum acil bakın lütfen arkadaşlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İnşirah 0824 tarafından oluşturulan Gebelikte serum acil bakın lütfen arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,420 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte serum acil bakın lütfen arkadaşlar
Konbuyu başlatan İnşirah 0824
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Annecik

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk aylarda aynisi başıma qeldi acile qittim direk serum takmslardi we bulantim qecmsti. Kesinlikle qidin şüpheye hiç düşmeyin qecmezse yastıs yapalmmi biz baklmmi bile diye soruyorlar 😊 ben 15 hafta cektim prildamsz duramdm Allah yardimcnz olsun İnsaAllah 🤲🌸🤍
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah benimki de geçer 🙏🌺☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dikkat et hele kalk bi duş al önce agzıne bi zeytin at bi salatalık ye kendini iyi hisetmezsen git acile
Anca öyle yapayım çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsıniz 🥰

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ben 7. Haftamdayim ve hiçbir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor bugün sadece bı gofret yedim ve bı bardak su icebildim özür dileyerek söylüyorum onu da kustum direk iyice güçten düştüm acile gitsem mi acaba serum takarlar mi bı yan etkisi olur mu yada iyi gelir
Herhangi yan etkisi olmaz canım hamileliğini belirt banada ilk 4 ay bulantıdan migren ataklarından çok serum takıldı geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ben 7. Haftamdayim ve hiçbir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor bugün sadece bı gofret yedim ve bı bardak su icebildim özür dileyerek söylüyorum onu da kustum direk iyice güçten düştüm acile gitsem mi acaba serum takarlar mi bı yan etkisi olur mu yada iyi gelir
Hiç bekleme git serum vericekler hemen gıdasız kaldığın için o seni toparlayacak hamilelikte yine uygulanabilen birtakım ilaçlar var ama emzirirken her şeye parol 😂 ben 6 aylık gebeyken yatışım yapıldı sancı ile gittim hastaneye safra kesemdeki taşlardan dolayı o zaman artık 3. Günümde hala uyuyamadığım için ağrıdan narkotik serum verildi düşün. Ablamı da kusma şikayetiyle götürdğk 7. Ayında 1 hafta yatış verdiler serumlarla toparladılar sonrasında bidahada midesi bulanmadı

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim eşim de ılık bı duş al dışardan çiğ köfte alayım ye dedi ama boş mideye zorla köfte göndermek de pek iyi bı fikir gibi gelmedi bana bilmiyorum

Ay inşallah ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Ay inşallah ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Yaaa yatış verirler mi gerçekten
Arkadaşıma vermişlerdi canım bebişte sıvı kaybı olmasın diye ama sen kadın doğum acile git iyi bir baksınlar birde zencefil ve tahin(biraz fazla koy) pekmez çok iyi geliyor kusmaya

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Serum taksinlar canm git biraz vitamin toplarsın ben 26 +5 günlük hamileyim hala bile serum yiyorum devlette takmadilar bana özele gittim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ya çok iyi anlıyorum seni 15 haftama kadar dediğin gibi su bile içemiyordum hala yemek yiyemiyorum salatalık su ve Türk kahvesi yeni yeni midemde duruyor başka birşey de yiyip içemiyorum 😔 Doktoruna durumu anlat sana mide koruyucu ve güçten düşmemen için vitamin kattıracaktır serumla ben ayda iki defa falan alıyorum bazen çok kötüleşirsem acile gidiyorum takıyorlar

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Cok geçmiş olsun canım bende ne yesem çıkıyordu prilam dr diye bi ilac verdi bana kullan etkisi olmasa yatış veririm dedi çok şükür ilaç tutuyor beni azda olsa yiyebiliyorum gidip görün istersen serum da verirler diye biliyorum inşallah erken biter bulantıların

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar