Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar doktor uyuz olduğumu söyledi kremler kullandım iki ay oldu geçmedi olup atlatan var mı aranızda bilgi verir misiniz? 24+6 haftalık gebeyim
Merhaba arkadaşlar doktor uyuz olduğumu söyledi kremler kullandım iki ay oldu geçmedi olup atlatan var mı aranızda bilgi verir misiniz? 24+6 haftalık gebeyim
Bence evde ne kadar çarşaf yastık yorgan battaniye vs varsa yüksek derecede yika halilar perdeler evi dezenfekte et uyuz olmadan önce nerede ve kimlerle bir araya geldin hatırla canım ve onlarla alakayı kes doktorun verdiği ilaç vs neyse kullan inşallah geçer
Bence evde ne kadar çarşaf yastık yorgan battaniye vs varsa yüksek derecede yika halilar perdeler evi dezenfekte et uyuz olmadan önce nerede ve kimlerle bir araya geldin hatırla canım ve onlarla alakayı kes doktorun verdiği ilaç vs neyse kullan inşallah geçer
Gebelikte geçirmedim ama gebelikten önce geçirmiştim doktorun verdiği ilaçları harfiyen aile boyu uygulamanız gerekiyor yani aynı evde kim varsa tedaviyi aynı anda yapmanız gerekiyor bütün kişisel eşyaları ayrı kullanın çarşaf yastık battaniye yorgan hepsini her gün değiştirin atlatırsınız inşaAllah Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum
Merhaba bende 1 sene yakın nerdeyse geçirmiştim hiç dışarı bile cikamazdim nerdeyse okadar kötüydüm doktora gittim uyuz hastalığı dedi kaç kere gittim ilaç yazdı hiç biri geçirmedi sonra biri bir krem önerdi onu kullandım iki hafta da kaşıntı falan birşey kalmadı tabi sürekli kıyafetlerimi falan yıkayıp utuletip öyle giyerdim kremin ismi (Wilkinson) genede bi doktoruna danış gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum inşallah tez vakitte geçer çok zor bir hastalık