Allah razı olsun kremi soracağımMerhaba bende 1 sene yakın nerdeyse geçirmiştim hiç dışarı bile cikamazdim nerdeyse okadar kötüydüm doktora gittim uyuz hastalığı dedi kaç kere gittim ilaç yazdı hiç biri geçirmedi sonra biri bir krem önerdi onu kullandım iki hafta da kaşıntı falan birşey kalmadı tabi sürekli kıyafetlerimi falan yıkayıp utuletip öyle giyerdim kremin ismi (Wilkinson) genede bi doktoruna danış gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum inşallah tez vakitte geçer çok zor bir hastalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağolun teşekkürler hepimiz kullandık ama ben ve bebeğim de kaşıntı var ve geçmiyor bir türlü tekrar cildiyeye gitmemiz lazım hamile olduğum için de her ilaç verilmiyor galibaMerhaba bende 1 sene yakın nerdeyse geçirmiştim hiç dışarı bile cikamazdim nerdeyse okadar kötüydüm doktora gittim uyuz hastalığı dedi kaç kere gittim ilaç yazdı hiç biri geçirmedi sonra biri bir krem önerdi onu kullandım iki hafta da kaşıntı falan birşey kalmadı tabi sürekli kıyafetlerimi falan yıkayıp utuletip öyle giyerdim kremin ismi (Wilkinson) genede bi doktoruna danış gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum inşallah tez vakitte geçer çok zor bir hastalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kasindikca yara oluyorsun çok zor rabbim kimseye vermesinNasıl Bi hastalık cnm bu Bi yerin kızarıp kaşınıyomu yaramı oluyo