Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde basindan beri cikiyo ve izleri kaliyo daha biri bitiyo derken baska yerlerimde cikiyo cenemde sirtimda cok oldu halada var.insallah gecer.ben doktora sordum pazartesi gun hormonlardan olabilir bi cilddiyeye gidin isterseniz dedi.
Benimde basindan beri cikiyo ve izleri kaliyo daha biri bitiyo derken baska yerlerimde cikiyo cenemde sirtimda cok oldu halada var.insallah gecer.ben doktora sordum pazartesi gun hormonlardan olabilir bi cilddiyeye gidin isterseniz dedi.
Evet bendr de aynı şekilde iz kalması canımı sıkıyor zaten maske yapmak istiyorum ama içinde ki kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum sanırım banada cildiye yolu görünüyor
Ayva çekirdeklerini bi tabağa alıp üzerini biraz geçecek kadar su bigün bekletin jel gibi oluyo sivilceye sürüp yarım saat sonra ılık suyla yıkayın bi iki defa yaptıktan sonra göreceksiniz acayip işe yarıyo yaraya bile iyi geliyo yani
Canım normalde bende hiç sivilce cıkmazdı bu hamilelikte cıktı bana da erkek dediler salı doktora gittim %90 an kıza benziyor dedi işte alakası yok sanırım hormanlardan