Kızlar çok özür dilerim geç döndüm ancak zmnim oldu öğlen aldı doğuma doktor 1 buldu valla ya sonrada bir gece kaldık bebeğimde bende iyiyiz biliyosunuz ki annemden yana sıkıntı yaşadım öz annensi böle yapınca insnain zoruna gidiyo ama uymadim ona bişey olmamış gibi davranıyorum rabbim sorsun ama tyzeleri bebisim iyi sadece ameliyat zorladi beni herşeyi hisettim çok salladılar ve çok bastilar karnıma ikinci sezeryan bu kdr oluyor mu ya ağrılarım çok oldu ancak kendime gelebildim eşimde doğum gununun akşamı geldi uzman olunca izin almamıştı o kucağa alış anı hala gözümün önünde gözleri doldu kızlar onca laflar demişti ya vicdan azabı duydu kızımda 1 yaşında biliyosunuz oda ablaliga alıştı kardeşini seviyo ama tek koymuyom bakiyom kiskanclik yapmiyo sadece eşim kizim kiskanmasin diye hep onla ilgileniyi bu bebek anlamaz diyo ara sıra oglani seviyo çok sevmiyo kzima kiyamiyo bnde diyom ikisi benim için eşit eşim diyo hep kizimi sev olmaz diyorum ikisi severim ben öle işte canlarim şükür iyiz