Gelişim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneadayı tarafından oluşturulan Gelişim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 552 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelişim
Konbuyu başlatan Anneadayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Anneadayı

Kayıtlı Üye
rank
2 farklı hastaneye gittim birinde bebeğimin gelişimi önde görünürken diger hastanede 2 hafta geriden geliyor görünüyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
2 farklı hastaneye gittim birinde bebeğimin gelişimi önde görünürken diger hastanede 2 hafta geriden geliyor görünüyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç
Benim ilk kizim da son ana kadar herşey normal di sonra bir hastane gelişiminin 1 hafta geride olduğunu dedi başka hastane ye gönderdi orası da 2 hafta geride dedi sonra 1 aya çıkardılar geriden geliyo diye kizim 5 gün sonra doğdu gayet te sağlıklı gelişimi tam doğdu bazen cihazlarda midir yoksa anlayissiz doktorlar da mi bilemem böyle şeyler olabiliyo kötü düşünme ki kötü bişey olmasın canim insallah sagsaglim sağlıkla alırsın bebegini kucagina

Anneadayı

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk kizim da son ana kadar herşey normal di sonra bir hastane gelişiminin 1 hafta geride olduğunu dedi başka hastane ye gönderdi orası da 2 hafta geride dedi sonra 1 aya çıkardılar geriden geliyo diye kizim 5 gün sonra doğdu gayet te sağlıklı gelişimi tam doğdu bazen cihazlarda midir yoksa anlayissiz doktorlar da mi bilemem böyle şeyler olabiliyo kötü düşünme ki kötü bişey olmasın canim insallah sagsaglim sağlıkla alırsın bebegini kucagina
İnşAllah son 3 hafta beklerse kafamı karıştırdılar iyice doktorlar

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Senin olay benim cinsiyete dönmüş aynı gün biri erkek biri kız demişti 😃iki hafta çok önemli bi zaman degil belki ultrason cihazı ile alakalı BİLe olabilir sen beslenmene dikkat et sıkıntıda etme

Tüm sayfalar yüklendi.