Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aa demek okudun biz okumakla kalmadık valla en son ben doğuracaktım domates gibi olmuştum evde ayiptri söylemesi gülmekten lavabonun kapısında duruyorduk hepimiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özel olacak ama generatel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz hanımlar benim son ayım ve karnımın büyüklüğün den hiç birşey göremiyorum tam temizleyemiyorum.ilk hamileliğim de bu kadar zorlanmamistim
Aa demek okudun biz okumakla kalmadık valla en son ben doğuracaktım domates gibi olmuştum evde ayiptri söylemesi gülmekten lavabonun kapısında duruyorduk hepimiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Heh aynı benimki trip konusunda kadınların adı çıkmış. Resmen adam hangi ara tartıştı hangi ara üste çıktı ve hangi ara trip atmaya başladı anlayamıyorum. Bi bakıyorum güzelce sohbet ediyoruz bi bakıyorum tartışmışız bana küsmüş
@Ayshe❣️@Kayra'nın Annesi 👶🏻 doğum zamanında böyle bi sohbet yapmamız lazım bizim. Gülerek sancı çeker doğururuz işte şuan bunlar için çok erken yapmayın