Genetik test

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Genetik test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,033 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Genetik test
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
@balkizim @AYŞENUR🦋 Baba tarafından kalpte ritim bozukluğu yarattığı kanıtlanmış olan bi gen mutasyonu tespit etmişler, baba tarafından hayırlı bir şey gelse şaşardım zaten 🤦🏻‍♀️ Doktor babası bu yaşa kadar gelmiş sonuçta içini çok karartma ama kardiyoloji yine de takipte olsun dedi zaten ağustosun sonundan beri boşanmaya uğraşıyorum tek dayanağım kızımdı şimdi bi de bu çıktı gerisinin bi önemi kalmadı gerçi de 😢 inşAllah iyi haberler alırım 🤲
Ah hazalım ya çok geçmiş olsun benim de eşimin tarafında kalp var doktor da ondan takipte bizi . Asla kötü düşünme doktor Şuanlık bir sorun yaratır dedi mi ? Toparlayamadınız mı canım eşinle 🥹

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Ah hazalım ya çok geçmiş olsun benim de eşimin tarafında kalp var doktor da ondan takipte bizi . Asla kötü düşünme doktor Şuanlık bir sorun yaratır dedi mi ? Toparlayamadınız mı canım eşinle 🥹
Babası haberi olmadan bak bu yaşa gelmiş çok stres yapma ama kontrolü de ihmal etme dedi, en büyük pişmanlığım daha önce boşanmamak hatta tekrar evlenmek inan ki üstümden yük kalktı sanki hafifledim 🧿 Gerçi üstüme bir ton borç bıraktı hacizlik oldum boşanma davası hala devam ediyor bir ton da iftira attı daha da atacak ablası eniştesini tanık göstermiş ama gram pişman değilim kararımdan bir de hiç bir açığım yok zaten her şeyi kanıtlarım

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Babası haberi olmadan bak bu yaşa gelmiş çok stres yapma ama kontrolü de ihmal etme dedi, en büyük pişmanlığım daha önce boşanmamak hatta tekrar evlenmek inan ki üstümden yük kalktı sanki hafifledim 🧿 Gerçi üstüme bir ton borç bıraktı hacizlik oldum boşanma davası hala devam ediyor bir ton da iftira attı daha da atacak ablası eniştesini tanık göstermiş ama gram pişman değilim kararımdan bir de hiç bir açığım yok zaten her şeyi kanıtlarım
Işi yaramaz koca insana sıkıntı boşa gitsin çokmu gerek bende çok anlasamiyom amannnn

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Aman Boşver güzelim . Takma iftiraları herkes karakterini gösteriyor işte . Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Aman Boşver güzelim . Takma iftiraları herkes karakterini gösteriyor işte . Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Adam avukatımın ofisine gidip antidepresan kullanıyor diye iftira atarım ona demiş ya düşün avukatıma şaka gibi 😅 sanki ben kanıtlayamayacağım içmediğimi ayrıca sanki yasalara aykırı antidepresan 🤦🏻‍♀️ Sanki böyle komedi filminin içindeyim gibi hissediyorum 😬 Allah senden de @balkizim Elifcim senden de razı olsun güzel dualarınız için çok teşekkür ederim 🤲

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Adam avukatımın ofisine gidip antidepresan kullanıyor diye iftira atarım ona demiş ya düşün avukatıma şaka gibi 😅 sanki ben kanıtlayamayacağım içmediğimi ayrıca sanki yasalara aykırı antidepresan 🤦🏻‍♀️ Sanki böyle komedi filminin içindeyim gibi hissediyorum 😬 Allah senden de @balkizim Elifcim senden de razı olsun güzel dualarınız için çok teşekkür ederim 🤲
Allah uzak eylesin böyl birinden ya

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar