Genital kaşıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Genital kaşıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,029 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Genital kaşıntı
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar özel olacak biraz ama bundan bir hafta önce şiddetli bir enfeksiyon geçirdim ve atlattım şuan üst solunum yoluyla alakaliydi ama son 2 3 gündür genital bölge içi fena kaşınıyor aynadan baktığım da damaklarda beyaz şeyler var iltahap mi acaba doktora gidecek ve erkek söylesem mi acaba?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar özel olacak biraz ama bundan bir hafta önce şiddetli bir enfeksiyon geçirdim ve atlattım şuan üst solunum yoluyla alakaliydi ama son 2 3 gündür genital bölge içi fena kaşınıyor aynadan baktığım da damaklarda beyaz şeyler var iltahap mi acaba doktora gidecek ve erkek söylesem mi acaba?
Enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanmışsan o da o bölgede önceden bı enfeksiyon varsa mantara çevirmiş olabilir. Dr kesinlikle söylemelisin tedavi gerektiren bi durum varsa ilerlemeden önlem alınmalı. Ayrıca günlük çamaşır değiştir ve yüksek ısıda ütüle bol bol su iç canım

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Yüksek dozlu antibiyotikler bende de aynı sorunu yaratıyor. Doktoruna mutlaka söylemelisin. Vajinal mantarlar artık kaşıntı yapacak kadar ilerlemişse kendi haline bırakılmamalıdır.

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Sakin sabun ile yok ama daha çok çoğaltıyor dr demişti sade duru şu ile yıka butürlü akıntı olunca enfeksiyon oluyor benim bu durumda en etkili kremim ( canesten ) hep bunu kullanıyorum dr gidemem dersen dene derim dr önermişti kremi

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Sakin sabun ile yok ama daha çok çoğaltıyor dr demişti sade duru şu ile yıka butürlü akıntı olunca enfeksiyon oluyor benim bu durumda en etkili kremim ( canesten ) hep bunu kullanıyorum dr gidemem dersen dene derim dr önermişti kremi
Yarın randevum gideceğim mutlaka teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım ama ihmal etme gebelik varsa ilermesin ilerde farklı sıkıntılar çıkabilir
Yarın randevum var teşekkür ederim

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Fitil ve krem yazar muhtemelen. Bende de mantar vardı ve fitil kullandım, hemen geçti. Boşuna eziyet etme kendine. Doktoruna söyle.

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
İdrar yaparken yanma yoksa sadece kaşıntıysa mantar dır cnm geçen gün bende gittim çok berbat kaşınıyor Bi fitil veri birde krem fitil çok yaktı ama doktora git ilaç yazsın başka türlü geçmez şuan çok kaşınıyosa sirkeli ılık su yap onunla yıka kaşıntıyı hafifletiyo

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
İdrar yaparken yanma yoksa sadece kaşıntıysa mantar dır cnm geçen gün bende gittim çok berbat kaşınıyor Bi fitil veri birde krem fitil çok yaktı ama doktora git ilaç yazsın başka türlü geçmez şuan çok kaşınıyosa sirkeli ılık su yap onunla yıka kaşıntıyı hafifletiyo
Yanma yok sadece kaşıntı teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.