Göbek bağı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Göbek bağı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,046 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbek bağı
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım

Sağol canım

Sağol canısı

Sağol canım

Sağol canısı

Sağol kuzum kaç günde düşüyor peki doğduktan sonra
Kayra'nın 6. Günde düştü kuzum ama sanırım 2 haftayı da bulan varmış

Ayfer bicak

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğumdan sonra eve geldiğimizde hemen banyosunu yaptırabilir miyim göbek bagı olayını nasıl ben eve gelince

Kızlar doğumdan sonra eve geldiğimizde hemen banyosunu yaptırabilir miyim göbek bagı olayını nasıl yapmam lazım
Ben eve gelince yikadim sonrada bi gun arayla yikamaya devam ettim 8 ve ya 9 gun sonra dustu gobek bagi ama yikadiktan Sonra gobek deligini kurutki nemli kalmasin kuru olursa daha cabuk duser

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğumdan sonra eve geldiğimizde hemen banyosunu yaptırabilir miyim göbek bagı olayını nasıl yapmam lazım
Canım düşünce banyo yaptır düşene kadar da. Bir taş ılık suya Dalin sık bı iki kere pamukla vücudunu öyle sil ben öyle yapıyorum. Benim oğlumun göbek bağı 8 gün akşam düştü sonra altındaki tabaka kurusun 2 gün sonra banyo yaptırırsın dedi doktor. Ama göbek bağı düşene kadar 2 güne bı bazen hergun vücudunu sildim

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Göbek bağı düşene kadar normal yumuşak bir sünger ile vücudunu sil kuzum. Düşünce banyo yaptırabilirsin. Benim doktorum Kayra'nın düştükten sonra yaptır dedi düştü 2 gün sonra kanadı götürdük bir daha kanarsa geri getir yakalım demişti banyoyu sorunca 2 gün boyunca kanamazsa yaptır demişti
Kuzum bizim göbek bağımız da düşmüştü ama baya kanadı yakmak derken nasıl oluyor bir bilgin var mı? Bayram tatilinden gidemedim doktora da 😥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bizim göbek bağımız da düşmüştü ama baya kanadı yakmak derken nasıl oluyor bir bilgin var mı? Bayram tatilinden gidemedim doktora da 😥
Yakmak nasıl oluyor hiç bir fikrim yok balım hala aktif bir kanaması var mı bana bunu cerrahi doktoru söylemişti normsl yeni doğan doktoru değil.

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Gobek bağı düşene kadar yaptirma canım çünkü enfeksiyon kapabilirmiş. En iyisi düşene kadar yumuşak bir bezle vücudunu silebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Allahim analı babalı büyütsün canım😍

Kayra'nın 6. Günde düştü kuzum ama sanırım 2 haftayı da bulan varmış
Hmm anladım canım benim sağol👍🏻😘

Gobek bağı düşene kadar yaptirma canım çünkü enfeksiyon kapabilirmiş. En iyisi düşene kadar yumuşak bir bezle vücudunu silebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Allahim analı babalı büyütsün canım😍
Aminn kuzum sağolasın cümlemizin evladını inşaAllah🤲🏻🥰🌹

Tüm sayfalar yüklendi.