Sorum var Göbek🙊

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Göbek🙊 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,213 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbek🙊
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sarı kızım🐇💛

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kilo alırsam sarkar dikkat etmeye çalışıyorum da bakalım inşallah sarkmaz
Aynen öyle canım dikkat et vAlla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Can boğazdan gelir canım 🤣🤣hiç zayıflamak için çabalamıyorum şuanki kilom ve fiziğim güzel ama kilo alırsam tekrar asla veremem
Yaa sevindim ne kadar güzel 😂❤️❤️ kız bana da ye ye diolar ye ki süt olsun emzirme işi bitince zayıflarsn diyorlar 😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Yaa sevindim ne kadar güzel 😂❤️❤️ kız bana da ye ye diolar ye ki süt olsun emzirme işi bitince zayıflarsn diyorlar 😂
Ayy inşallah hep böyle kalayım yaa zayıf olmayi seviyorum🙊🙊

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Aynen insan emzirince çabuk acıkıyor sen ye sütün olur senin bebeğin küçük benim ailemde öyle yemeğe düşkündür ama eşim tarafı hiç öyle değil eşimi kendime benzettim ama çocuklar anca vitamin ve iştah şuruplarıyla yemek yiyorlar 🤦‍♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynen insan emzirince çabuk acıkıyor sen ye sütün olur senin bebeğin küçük benim ailemde öyle yemeğe düşkündür ama eşim tarafı hiç öyle değil eşimi kendime benzettim ama çocuklar anca vitamin ve iştah şuruplarıyla yemek yiyorlar 🤦‍♀️
Hangi iştah şurubunu kullanyorsun canım benimkilerde öyle ya

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Hangi iştah şurubunu kullanyorsun canım benimkilerde öyle ya
Geçen sağlık ocağına gittim bebeğin aşısı için doktora söyledim yazdı kızıma 3.5 yaşında polivit ve prakten verdi oğlum 5 yaşında onada ferrozinc ve prakten yine aynı şurubu verdi 1 haftadır kullanıyorum etki ediyor yemeyen çocuklarım acıktım diyip yemek istiyorlar küçük kızım 1 yaşında ona vermedi hiç bir şey 2 yaşın altındaki çocuklara iştah şurubu veremem dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçen sağlık ocağına gittim bebeğin aşısı için doktora söyledim yazdı kızıma 3.5 yaşında polivit ve prakten verdi oğlum 5 yaşında onada ferrozinc ve prakten yine aynı şurubu verdi 1 haftadır kullanıyorum etki ediyor yemeyen çocuklarım acıktım diyip yemek istiyorlar küçük kızım 1 yaşında ona vermedi hiç bir şey 2 yaşın altındaki çocuklara iştah şurubu veremem dedi
Ya bende kullandım canım kızım için ama fayda etmedi ilacın ismini hatırlamıyorum şu an kızım 2 yaşıni geçti de oğlum 1 yaşında hicbisey yemiyor resmen

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ya bende kullandım canım kızım için ama fayda etmedi ilacın ismini hatırlamıyorum şu an kızım 2 yaşıni geçti de oğlum 1 yaşında hicbisey yemiyor resmen
Hmm doktora götür uygun ilacı verir birde etki etmesi için 2 ay kullan dedi bana benim küçük kızımda aynı kilosu alt sınırda her sabah aç karnıyla pekmez ver ben ağzına birşey koyunca hemen geri çıkartıyor ama babası yanında olunca kızar diye çıkarmıyor yiyor bende o şekil veriyorum babası olmasa bile baba gelir kızar diyorum çıkarmıyor başka çare yok anca o şekil yiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hmm doktora götür uygun ilacı verir birde etki etmesi için 2 ay kullan dedi bana benim küçük kızımda aynı kilosu alt sınırda her sabah aç karnıyla pekmez ver ben ağzına birşey koyunca hemen geri çıkartıyor ama babası yanında olunca kızar diye çıkarmıyor yiyor bende o şekil veriyorum babası olmasa bile baba gelir kızar diyorum çıkarmıyor başka çare yok anca o şekil yiyor
Anladım canım sağol ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.