Sorum var Göbek🙊

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Göbek🙊 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,213 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbek🙊
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sarı kızım🐇💛

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Keşke bendede olsaydı korse taktım aman hiç duramadim içinde çıkartıp attım😂😂😂😂 maşallah sana
Korse zaten ben mantıklı bulmuyorum 😂😂. Ben ince bir çarsaf sardım her gün bir gün önceden daha sıkı sarmıştım . Belki de ondan sancım hiç olmadı birde biliyorsun bsn ilk 3 ay asla oturmadım hoş sende hiç oturamadın yavruların yüzünden 🥹🥹. Belkide ondan çok kolay gitti

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Korse zaten ben mantıklı bulmuyorum 😂😂. Ben ince bir çarsaf sardım her gün bir gün önceden daha sıkı sarmıştım . Belki de ondan sancım hiç olmadı birde biliyorsun bsn ilk 3 ay asla oturmadım hoş sende hiç oturamadın yavruların yüzünden 🥹🥹. Belkide ondan çok kolay gitti
Evet kuzum ya Ayşem umutun gözünde rop vardı şükür bitti teyzesi iyileşti doktor gelmenize gerek yok dedi çocuk cerrahisinde gitcez pipisinin orasinda şişlik gorduler Kasım'da gelin dediler 3 ay içinde baklim gitcez

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Doktor baktı takip et dedi pipisinin yukarısı şişlik var dediler 3 ay sonra getir dediler inşallah ameliyatlik durum olmaz🥺
12 ay boyunxa takip edilir diye biliyorum sonra geçmezse ameliyat olur sanırım endişe etme canım☺️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim kuzum anlattığın için
Rica ederim canım Kayra da da hidrosel vardı yumurtalıkları su doluydu doktor 12. Aya kadar geçti geçti çoğu bebekte geçiyor ama dedi geçmezse ameliyat olur demişti şükür geçti ama 9. Ayında sonra doktorumuz gittiği için hala kontrole götüremedik

Tüm sayfalar yüklendi.