Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlum sağolsun çok yardımcı oldu. 86 ile doğuma gittim, ödemlerden dolayı 90 ile taburcu oldum oğlum 15 aylık aşırı hiperaktif şuan 65 kiloyum hâlâ da veriyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
Hahahah ye canım can boğazdna gelir . Ben bu gebelikte ilk 3 ay 3 kilo verdim kız 58 le kilo kalmıştım 55 e kadar düştüm yeni yeni alıyorum . Ama doğumdan sonra hemen saracağım yine kalmaz bence
Hahahah ye canım can boğazdna gelir . Ben bu gebelikte ilk 3 ay 3 kilo verdim kız 58 le kilo kalmıştım 55 e kadar düştüm yeni yeni alıyorum . Ama doğumdan sonra hemen saracağım yine kalmaz bence
Normal yavaş yavaş toparlayacaksın . İşte acı eşiğinin yüksek olması o kadar iyi bir şey ki anlatamam o kadar sıkı sarmıştım asla canım acımıyordu kendimi narsist sanıyordum